خانه عناوین اخبار صنوف و سازمان ها ثبت ۸۰۰ مورد بازرسی از مراکز عرضه فراورده‌های خام دامی در نهاوند

ثبت ۸۰۰ مورد بازرسی از مراکز عرضه فراورده‌های خام دامی در نهاوند

0
ثبت ۸۰۰ مورد بازرسی از مراکز عرضه فراورده‌های خام دامی در نهاوند

به گزارش دامپزشک نیوز_ مهدی قنبری از ادامه اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در شهرستان نهاوند خبر داد و گفت: بازرسان دامپزشکی نهاوند از ابتدای اسفندماه تا پایان فروردین‌ماه در دو نوبت‌کاری صبح و بعدازظهر در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی و مراکز عرضه مواد خام دامی فعالیت می‌کنند.

وی هدف از این بازدیدها را بررسی کیفیت بهداشتی مواد خام دامی و رعایت دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی در خصوص حمل، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در مراکز عرضه و اطلاع‌رسانی عمومی و آشنایی مردم با ضوابط مذکور دانست.

رئیس دامپزشکی نهاوند افزود: در این طرح از تمام مراکز عرضه مواد خام دامی از قبیل قصابی‌ها، مرغ فروشی‌ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی، رستوران‌ها، سردخانه‌ها، کشتارگاه‌های دام و طیور و کارگاه‌های بسته‌بندی این فرآورده‌ها بازرسی و نظارت انجام می‌گیرد.

وی اظهار کرد: تاکنون تعداد ۸۰۰ مورد بازرسی، بیش از ۱۰۰۰ کیلوگرم ضبط و معدوم‌سازی مواد خام دامی فاسد، پلمب ۵ واحد متخلف و معرفی ۱۴ واحد متخلف به تعزیرات در شهرستان نهاوند انجام‌شده است.

قنبری از مردم درخواست کرد ضمن تهیه این فرآورده‌ها از مراکز معتبر و مجاز، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق تلفن ۱۵۱۲ و تلفن‌های ۰۸۱۳۳۴۲۹۱۶۴ به بازرسان اداره دامپزشکی اطلاع دهند تا برخورد لازم در این رابطه صورت گیرد.

منبع: مهر

انتهای پیام/