به گزارش دامپزشک نیوز_ «وحید توتونچیان» معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل دامپزشکی استان همدان به همراه دکتر غلام رضا نادری صفت رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی و علی ملکی رئیس امور اداری و رفاه و پشتیبانی این اداره کل از عملکرد و فعالیت های اکیپ های واکسیناسیون دامهای عشایر استان همدان در مناطق قشلاقی لرستان، ایلام و خوزستان بازدید کرد.
وحید توتونچیان ضمن بازدید از روند مایه کوبی دامهای عشایر توسط پرسنل اداره کل دامپزشکی استان همدان، گفت: خدمات دامپزشکی برای این قشر از جامعه با توجه به اهمیت بسزایی که در تأمین غذای کشور دارند، بسیار چشمگیر بوده است.
وی همچنین با بازدید از فرایند انتقال، نگهداری و تلقیح واکسن های استراتژیک دامی جهت دامهای عشایر بر نقش پررنگ دامپزشکی در جلوگیری از اشاعه بیماری های دامی و مشترک به سایر دامهای استان و نیز جمعیت انسانی تأکید کرد.
این مقام مسئول با اشاره به دستاوردهای همکاران دامپزشکی در خدمت رسانی به عشایر استان و کنترل بیماری های دامی، اظهار داشت: امسال نیز طبق سنوات گذشته اکیپ های واکسیناسیون اداره کل دامپزشکی استان همدان تعداد یک میلیون و ششصد هزار نوبت سر دام، دام های عشایر استان را در مدت 55 روز اقامت دائم در مناطق قشلاقی لرستان، ایلام و خوزستان واکسینه می کنند.
توتونچیان گفت: علیرغم کمبودها و مشکلات فعلی در اعتبارات با توجه به اهمیت ارتقاء بهداشت عمومی و سلامت عمومی جامعه و حفظ و صیانت از سرمایه های دامی کشور که در اولویت کاری دامپزشکی قرار دارد، این اداره کل با اعزام اکیپ های مایه کوبی به مناطق قشلاقی عشایر در استانهای لرستان، ایلام و خوزستان نسبت به واکسینه کردن دام های عشایر استان اقدام می کنند.
این مقام مسئول افزود: در این مدت دام های عشایر بر علیه بیماری های آبله گوسفندی، تب برفکی، تب مالت(بره و بزغاله)، شاربن، PPR و آبله بزی جهت پیشگیری از اکتیما واکسینه شده و این مهم منجر به ایمنی پایدار دامها در برابر بیماری های دامی و مشترک بین انسان و دام و نیز پیشگیری از شیوع بیماری های منطقه توسط این دامها به جمعیت دامی ثابت استان می شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل دامپزشکی استان همدان در این بازدید از عملکرد پرسنل خدوم دامپزشکی استان و تلاش های شبانه روزی آنها که با تحمل مشقات فراوان نظیر دوری از خانواده، کمبود امکانات و بیماریهای گوناگون همراه بوده، تشکر و قدردانی نمود.
وی در پایان با بیان اینکه بعد مسافت و محل استقرار عشایر در مناطق جنوبی و صعب العبور بودن مسیر های دسترسی به عشایر بر سختی ها و مشکلات موجود افزوده است گفت: این مهم با ایثار، فداکاری و از خود گذشتگی پرسنل خدوم دامپزشکی استان همدان میسر گشته است و ابراز امیدواری کرد با افزایش اعتبارات و تلاش در جهت تنویر اذهان مسئولین ذیربط بتوان گوشه ای از زحمات این بخش را جبران نمود.
منبع: روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان
انتهای پیام/