به گزارش دامپزشک نیوز_ رئیس اداره دامپزشکی بوئینزهرا گفت: در راستای ارتقاء سطح دانش و آگاهی متصدیان محترم واحدهای قصابی در شهر بوئین زهرا، یک دوره کلاس آموزشی در محل کشتارگاه صنعتی دام این شهرستان برگزار شد.
یوسفی افزود: در این کلاس آموزشی، توضیحات کاملی درخصوص بازرسی پیش از کشتار و پس از کشتار دامها مطرح و مطالبی در خصوص بیماریهای انگلی و مشترک بین انسان و دام، توسط سرپرست کادر بهداشتی مستقر در کشتارگاه به متصدیان واحدهای صنفی عرضه کننده گوشت قرمز ارائه شد.
یوسفی ضمن قدردانی از خدمات ارزنده مدیریت کشتارگاه صنعتی دام و کادر بهداشتی مستقر، از عموم مردم خواست، هنگام خرید گوشت قرمز به مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی توجه نموده و از خرید هرگونه گوشت قرمز فاقد هویت خودداری کرده و مراتب را در اسرع وقت، از طریق شماره تماس ۳۴۲۲۲۴۹۰ و یا شماره پیامک ۵۰۰۰۱۵۱۲ اطلاعرسانی کنند.
یوسفی ضمن قدردانی از خدمات ارزنده مدیریت کشتارگاه صنعتی دام و کادر بهداشتی مستقر، از عموم مردم خواست، هنگام خرید گوشت قرمز به مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی توجه نموده و از خرید هرگونه گوشت قرمز فاقد هویت خودداری کرده و مراتب را در اسرع وقت، از طریق شماره تماس ۳۴۲۲۲۴۹۰ و یا شماره پیامک ۵۰۰۰۱۵۱۲ اطلاعرسانی کنند.
منبع: صداوسیما
انتهای پیام/