صنعت شترمرغ پروری در آذربایجان غربی نیازمند حمایت است

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: عدم فرهنگ سازی برای مصرف گوشت شترمرغ دلیل اصلی عدم توسعه واحدهای پرورش شترمرغ استان است.

0

به گزارش دامپزشک نیوز_  معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: عدم فرهنگ سازی برای مصرف گوشت شترمرغ دلیل اصلی عدم توسعه واحدهای پرورش شترمرغ استان است.

داود قربان نژاد افزود: به علت عدم فرهنگ سازی موثر برای مصرف عمومی گوشت شترمرغ و نبود صنایع جانبی متاسفانه واحدهای پرورش شترمرغ استان  توسعه کافی نیافته اند.

قربان‌نژاد با اشاره به واحدهای پرورش شترمرغ در استان تصریح کرد: در حال حاضر ۲ مزرعه شترمرغ در شهرستان های خوی به ظرفیت اسمی 25قطعه مولد و شهرستان شاهین دژ با ظرفیت 1000 قطعه پرواری وجود دارد که در این واحد نیز فعلا به جای شترمرغ پرواری، شترمرغ مولد پرورش داده می شود.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون 100شترمرغ مولد در ۲ واحد مذکور پرورش داده می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، در خصوص تعداد افراد شاغل در این واحدها نیز اظهار کرد: با توجه به ظرفیت پایین نگهداری پرنده در واحدها ، تعداد 3نفر درهریک این واحدها مشغول به کار و فعالیت هستند.

قربان نژاد با اشاره به اینکه صنعت پرسود پرورش شتر مرغ در استان نیازمند حمایت نهادها و مردم است، یاد آورشد: سازمان با صدور مجوزهای لازم توسعه این صنعت را در دستور کار خود قرار داده و با توزیع نهاده و تخصیص اعتبارات سرمایه در گردش سعی در حمایت از واحدهای فعال استان دارد.

وی ادامه داد: پرورش شتر مرغ مزیت های فراوانی نسبت به سایر حیوانات پرورشی  دارد از جمله مقاومت در برابر بیماری ها و راندمان بالای تولید و به لحاظ اقتصادی و ایجاد اشتغال فرصت های سرمایه گذاری یک صنعت پرسود است، بنابراین برای ایجاد اشتغال نیازمند توسعه این صنعت در استان هستیم.

منبع:  ایانا

انتهای پیام/