امحای 159 تن فرآورده خام دامی ناسالم در کرمانشاه

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از ضبط و امحاء بالغ بر 159 تن فرآورده خام دامی ناسالم در استان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

0

به گزارش دامپزشک نیوز_ دکتر مهدی ظفری پور  با اشاره به انجام 74 هزار و 215 مورد بازدید از مراکز تهیه، تولید، فرآوری و عرضه فرآورده‌های خام دامی سطح استان در 9 ماهه امسال، اظهار کرد: در این بازدیدها 5611 تخلف غیربهداشتی شناسایی شد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از ضبط و امحاء بالغ بر 159 تن فرآورده خام دامی ناسالم در استان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

ظفری‌پور با اشاره به ارجاع پرونده 13 متخلف به مراجع قضایی، گفت: در نهایت سه واحد شامل یک رستوران و دو واحد عرضه فرآورده های خام دامی در استان کرمانشاه پلمب شد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به نمونه‌برداری تشخیصی از 836 مورد از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی استان در 9 ماهه امسال، گفت: 4040 نوع آزمایش روی این نمونه‌ها صورت گرفته است.

وی ادامه داد: در این مدت 159 هزار و 807 کیلوگرم فرآورده خام دامی از سوی دامپزشکی ضبط، امحا و از چرخه مصرف مردم خارج شده است.

ظفری‌پور در ادامه با تاکید بر اهمیت خرید از مراکز معتبر، افزود: شهروندان باید هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی به برچسب محصول شامل تاریخ تولید، انقضا و محل تولید توجه کنند.

این مسئول تاکید کرد: توصیه می‌شود مردم از خرید فرآوره های خام دامی از مراکز کشتار خیابانی و مرغ زنده فروشی به دلیل مشکلاتی که ممکن است مصرف این فرآورده ها برای سلامتی آنها به وجود آورد، صرف‌نظر کنند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/