پلمب واحد قصابی متخلف در لردگان/ لزوم توجه به برچسب دامپزشکی

رئیس شبکه دامپزشکی لردگان گفت: مصرف‌کنندگان فرآورده‌های خام دامی خواست تا این محصولات را از مراکز مجاز که تحت نظارت دامپزشکی هستند تهیه و به پرچسب مورد تأیید دامپزشکی و مشخصات ثبت شده در این برچسب، دقت و توجه کنند.

0

به گزارش دامپزشک نیوز_ بیژن حسین‌پور امروز با بیان اینکه یک واحد قصابی به دلیل کشتار غیرمجاز دام در این شهرستان پلمب شد، گفت: این واحد صنفی ذبح خارج از کشتارگاه انجام داده که این عمل تهدید علیه بهداشت عمومی تلقی می‌شود.

رئیس شبکه دامپزشکی لردگان با بیان اینکه پس از ابلاغ  تذکر و اخطاریه‌های کتبی لازم، فرد متخلف به مراجع مربوطه معرفی و با حکم مقامات قضایی این واحد پلمب شد، افزود: اکیپ‌های بازرسی بهداشتی این شبکه به صورت شبانه‌روزی و مستمر، بر فعالیت تمام واحدهای صنفی مرتبط با فرآورده‌های خام دامی نظارت می‌کنند.

وی ادامه داد: هم‌زمان با بازرسی‌های بهداشتی از واحدهای صنفی مرتبط با حوزه دامپزشکی این شهرستان، آموزش چهره به چهره متصدیان این واحدها در خصوص بیماری‌های مشترک بین انسان و دام و عفونت‌ها مورد تأکید قرار می‌گیرد.

حسین‌پور با تأکید بر اینکه لاشه‌هایی که پس از کشتار در کشتارگاه‌ها و تحت نظارت دامپزشکی در واحدهای صنفی مجاز، عرضه می‌شوند دارای لیبل (برچسب مشخصات بهداشتی دامپزشکی) و مهر تأییدیه ذبح شرعی هستند، اضافه کرد: به عبارتی نظارت بهداشتی در مراحل قبل، حین و پس از کشتار را گذرانده و از لحاظ ذبح شرعی نیز مورد تأیید هستند.

حسین‌پور از مصرف‌کنندگان فرآورده‌های خام دامی خواست تا این محصولات را از مراکز مجاز که تحت نظارت دامپزشکی هستند تهیه و به پرچسب مورد تأیید دامپزشکی و مشخصات ثبت شده در این برچسب، دقت و توجه کنند.

منبع: فارس

انتهای پیام/