به گزارش دامپزشک نیوز_ معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: ۴۰ نفر روز در۲۰ گروه ثابت و ۵۴۰ نفر روز در قالب ۱۸۰ گروه سیار در استان در خصوص نظارت و بازرسیهای بهداشتی در ایام نوروز ارائه خدمت میکنند.
حسین صالحی افزود: طرح افزایش نظارتهای بهداشتی بر انواع فرآوردههای خام دامی از جمله انواع گوشت قرمز و سفید، تخممرغ، شیر، عسل، آلایشهای خوراکی دام و طیور تا ۱۷ فروردین ادامه دارد.
نظارت مجموعه دامپزشکی بر ذبح شرعی و خروج گوشت سالم در هفت کشتارگاه دام و سه کشتارگاه طیور با حساسیت بالا و کارشناسی شده، با جدیت و به طور مستمر انجام میشود.
وی از مردم خواست: توصیههای بهداشتی را جدی گرفته و این اقلام را از واحدهای صنفی مجاز و بهداشتی تهیه و از تهیه اقلام مورد نظر از مراکز غیرمجاز و بدون شرایط بهداشتی، دوره گردها خودداری کنند که در صورت مشاهده هر گونه تخلف، به نزدیکترین مرکز دامپزشکی یا به تلفن گویای ۱۵۱۲ اطلاع دهند.
نظارت مجموعه دامپزشکی بر ذبح شرعی و خروج گوشت سالم در هفت کشتارگاه دام و سه کشتارگاه طیور با حساسیت بالا و کارشناسی شده، با جدیت و به طور مستمر انجام میشود.
وی از مردم خواست: توصیههای بهداشتی را جدی گرفته و این اقلام را از واحدهای صنفی مجاز و بهداشتی تهیه و از تهیه اقلام مورد نظر از مراکز غیرمجاز و بدون شرایط بهداشتی، دوره گردها خودداری کنند که در صورت مشاهده هر گونه تخلف، به نزدیکترین مرکز دامپزشکی یا به تلفن گویای ۱۵۱۲ اطلاع دهند.
منبع: خبرگزاری صداوسیما