ضد عفونی بیمارستان‌های قزوین توسط اداره کل دامپزشکی

مدیر کل دامپزشکی استان قزوین گفت: ۴ اکیپ عملیاتی شامل ۱۴ نفر از همکاران مجموعه دامپزشکی استان قزوین بیمارستان‌های شهر قزوین را با ماده ضد ویروس، گندزدایی کردند.

0

به گزارش دامپزشک نیوز_ حمید زینالی ، اظهار کرد: بر اساس مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا، با توجه به اینکه عملیات ضدعفونی بر علیه ویروس کرونا در بیمارستانها یک امر تخصصی است، لذا ۴ اکیپ از مجموعه دامپزشکی استان قزوین صبح امروز سه شنبه ۲۷ اسفند ماه در حدود ۳۰ هزار متر مربع از محوطه داخلی و اطراف بیمارستان‌های قزوین را بر علیه ویروس کرونا ضدعفونی کردند.

وی تصریح کرد: عملیات ضد عفونی در دامپزشکی توسط ماشین آلات مخصوص و ماده ضدعفونی کننده وسیع الطیف بر علیه ویروس‌ها در سنوات گذشته نیز به دلیل شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در سطح واحدهای تحت پوشش انجام شده بود و لیکن در مورد اخیر از این مواد ضد ویروس که بر روی سطوح همه اماکن برای گند زدایی مؤثر است، استفاده شد.

زینالی بیان کرد: مجموعه دامپزشکی استان در راستای ریشه کن کردن این بیماری از هیچ خدمتی فروگذار نخواهد کرد و همواره آماده کمک رسانی به ستاد مدیریت بحران برای رفع مشکل پیش رو است.

در این عملیات ۶۰۰۰ هزار لیتر ماده ضدعفونی ویرکن S برای ضدعفونی استفاده شده است.

منبع: مهر

انتهای پیام/