به گزارش دامپزشک نیوز_ محمودرضا رسولی از آغاز فعالیت اکیپ های ثابت و سیار این اداره کل در طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز ۹۹ در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع، بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام نوروز از ۲۵ اسفندماه آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ماه سال ۹۹ ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی مردم اکیپ های ثابت و سیار نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی در مرکز استان و شهرستان های همدان همزمان با سراسر کشور ساماندهی و تجهیز شده اند، گفت: ۱۰ اکیپ ثابت و ۱۸ اکیپ سیار، متشکل از کارشناسان این اداره کل در دو نوبت صبح و عصر به تعداد ۵۴ نفر پرسنل در روز، نظارت های بهداشتی بر عرضه مواد خام دامی را در جای جای استان همدان بر عهده خواهند داشت.
رسولی افزود: در این طرح تمامی اماکن تولید، پخش، بسته بندی، قطعه بندی و عرضه مواد خام دامی شامل رستوران های بین راهی، درون شهری، سردخانه های نگهدارنده مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت قرمز و سفید، تهیه غذاها، هتل ها و مهمانسراها به طور مستمر و منظم بازدید و کنترل خواهد شد.
وی ادامه داد: شهروندان ضمن توجه ویژه به تاریخ تولید و انقضای گوشت های بسته بندی شده، از خرید گوشت و آلایش دامی فاقد بسته بندی، مهر و لیبل دامپزشکی و یا فرآورده های خام دامی منجمد و غیرمنجمد با برچسب مخدوش خودداری کنند.
وی با اشاره به نزدیک شدن به ایام نوروز و با توجه به بروز و شیوع کروناویروس در کشور ضمن درخواست از همشهریان در زمینه رعایت بهداشت فردی و حضور در منازل در استان همدان، نظارت مداوم بر مواد خام دامی در راستای ارتقاء سطح بهداشتی جامعه و ایجاد امنیت غذایی را ضروری دانست و یادآور شد: ۲۳۰ ناظر بهداشتی دامپزشکی بر رستوران ها و واحدهای طبخ غذا در استان نظارت دارند تا شهروندان با اطمینان خاطر از عرضه کامل بهداشتی غذا در ایام تعطیلات نوروزی استفاده و بهره کافی را ببرند.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان بیان کرد: بخشنامهای در استان ابلاغ شده که تمام دستاندکاران در کشتارگاهها، مراکز قطعهبندی، بستهبندی، تولید، توزیع و عرضه موظف هستند هم کارکنان را از لحاظ سلامت زیرنظر داشته باشند که اگر کسی مشکوک به بیماری بود به مراکز درمانی معرفی کنند و تمام آنها دارای کارت سلامت باشند و هم حین کار دستکش، ماسک و وسایل حفاظت فردی استفاده شود.
رسولی با اشاره به اینکه ورودی مراکز قطعه و بستهبندی گوشت تبسنجی برای کارکنان انجام میشود، گفت: در مراکز عرضه نیز بخشنامه اجرا میشود و افراد حتماً باید ماسک و دستکش استفاده کنند و این موضوع در بازرسیها مورد توجه است.
این مقام مسئول از ممنوعیت قطعه کردن مرغ داخل مغازهها و مراکز عرضه مرغ به منظور کنترل کروناویروس خبر داد و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در امکان عمومی خطر آلودگی به کروناویروس وجود دارد این اقدام انجام شده و خوشبختانه اتحادیه مرغداران نیز در این زمینه همکاری لازم را داشته است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان، مدیرکل دامپزشکی استان همدان در پایان یادآور شد: هم استانی ها می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در عرضه مواد غذایی با منشأ دامی با تلفن ۱۵۱۲ «سامانه ارتباط مردمی دامپزشکی» در سراسر استان تماس حاصل کنند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/