ضبط ۵۱۳ تن مواد خام دامی غیر قابل مصرف در همدان درسال جاری

مدیرکل دامپزشکی استان همدان از ضبط ۵۱۳ تن مواد خام دامی غیر قابل مصرف طی ۱۱ ماه اخیر در همدان خبر داد.

0

به گزارش دامپزشک نیوز_ محمودرضا رسولی با اشاره به اینکه در انتهای جدول زمان‌بندی اقدامات حوزه دامپزشکی استان هستیم اظهار کرد: خوشبختانه تمام عملیات لازم برای واکسیناسیون دام‌ها انجام شده است.

وی با تاکید به اینکه قریب به ۸ میلیون نوبت سر واکسیناسیون دام طی امسال در استان انجام شده است گفت: در حال حاضر واکسیناسیون دام علیه بیماری لمپی اسکین و تب برفکی در استان رو به اتمام است.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان با اشاره به اینکه در طول ۱۱ ماه گذشته ۹۶ هزار مورد بازدید از مرکز تولید، توزیع و عرضه مواد خام دامی داشتیم افزود:‌ این بازدیدها به شکل آنلاین انجام می‌شود به طوری که نرم‌افزاری طراحی شده و وقتی بازرسان ما در محل حاضر می‌شوند و صورتجلسه را تنظیم می‌کنند، اطلاعات به صورت آنلاین به سرور منتقل می‌شود که شامل عکس و صورتجلسه و … است.

وی از ۵۱۳ تن ضبط مواد خام دامی غیر قابل مصرف در این ۱۱ ماهه خبر داد و گفت: پرونده ۴۴۶ مورد واحد متخلف به مراکز قضائی و انتظامی ارجاع شده است.

منبع: فارس

انتهای پیام/