تشدید نظارت بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی

نظارت‌ها و کنترل‌های بهداشتی دامپزشکی در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی مازندران برای مقابله با کووید ۱۹ تشدید شد.

0
به گزارش دامپزشک نیوز_ مدیر کل دامپزشکی مازندران گفت: بمنظور جلوگیری از انتشار ویروس کرونا اقدامات نظارتی و کنترلی از سوی بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان بر واحد‌های صنعتی اعم از کشتارگاه‌های دام و طیور، کارگاه‌های بسته بندی مواد پروتئینی، کارخانجات جوجه کشی، واحد‌های صنعتی پرورش مرغ، آبزیان، قصابیها، مرغ فروشی ها، رستوران‌ها و همه مراکزی به نوعی از فرآورده‌های خام دامی استفاده می‌کنند تشدید شد.
سید حسین رضوانی افزود: ضدعفونی روزانه واحد‌های صنعتی در دستور کار قرار گرفت و حذف دستگاه‌های ثبت اثر انگشت برای ورود و خروج پرسنل، استفاده از ماسک، چکمه، کلاه و دستکش برای پرسنل و کارگران واحد‌ها اجباری شد.
او گفت: شهروندان برای حفظ سلامت خود و خانواده از محصولات بسته بندی شده استفاده کنند و به هیچ عنوان از مرغ فله طعم دار که به نوعی در مرغ فروشی‌ها قطعه بندی می‌شود و افزودنی‌هایی همچون سبزیجات، رنگ زعفران و یا ادویه‌های مختلف اضافه شده جداً پرهیز کنند.
مدیر کل دامپزشکی مازندران تاکید کرد از خریداری تخم مرغ‌هایی که بدون شناسنامه و بصورت نامشخص و خارج از یخچال نگهداری می‌شوند پرهیز کنند.
رضوانی افزود: تخم مرغ مصرفی را باید بصورت بسته بندی و یا اینکه تاریخ تولید بر روی آن درج شده از یخچال مراکز عرضه تهیه کنند.

او با بیان اینکه ممنوعیت فرآوری و طعم دار کردن گوشت قرمز و سفید در مراکز عرضه معمولی گفت: چرخ کردن گوشت فقط بنا به درخواست مشتری و در حضور متقاضی با رعایت ضوابط بهداشتی مجاز است.

منبع: خبرگزاری صداوسیمای

انتهای پیام/