افزایش ۳۲ درصدی تولید گوشت مرغ در شهر ری

مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان ری گفت: مرغداران ری با تولید یکهزار و ۵۰۹ تن گوشت سفید از ابتدای سال ‌جاری تاکنون نسبت به زمان مشابه سال گذشته ۳۲ درصد افزایش تولید داشته‌اند.

0

به گزارش دامپزشک نیوز_ محمد عباسی روز یکشنبه  اظهار داشت: تولید گوشت مرغ در یازده  ماه سال گذشته در حدود یکهزار و ۲۷ تن بود که امسال با تلاش مرغدارن و عرضه نهاده‌های تولید مناسب این میزان افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۹ واحد فعال نگهداری مرغ گوشتی با ۲۴۰ هزار و ۳۰۰ قطعه در شهرستان ری وجود دارد، عنوان کرد: این شهرستان رتبه پنجم تولید گوشت مرغ در استان تهران را دارد.

عباسی افزود: مرغداری‌های گوشتی شهرستان ری بیشتر در بخش‌های کهریزک، حسن آباد فشافویه و قلعه نو متمرکز هستند و از حمایت‌های ویژه جهاد کشاورزی در خصوص ارائه خدمات نگهداری و عرضه نهاده‌های دامی نیز بهره‌مند می‌باشند.

وی در ادامه به تولید تخم مرغ در شهرستان ری اشاره و خاطرنشان کرد: ۵۵ هزار و ۹۷ تن تخم مرغ از ابتدای سال جاری تاکنون در این شهرستان تولید شده است که این آمار با توجه به اینکه در چند سال گذشته مرغداران تلفات سنگینی با شیوع بیماری آنفلانزای پرندگان دادند عدد خوبی محسوب می شود.

شهرستان ری در جنوب پایتخت دارای رتبه اول در تولید گندم، ذرت علوفه‌ای، صیفی‌جات، شیر و رتبه دوم را در تولید جو و تخم‌مرغ در استان است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/