توصیه های بهداشتی نگهداری از ماهی قرمز را جدی بگیرید

روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام طی اطلاعیه ای در خصوص نگهداری ماهی قرمز هشدار داد.

0

به گزارش دامپزشک نیوز_روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام طی اطلاعیه ای از شهروان ایلام خواست توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی در خصوص نگهداری ماهی قرمز را جدی بگیرید.

در این اطلاعیه آمده است؛ ماهیان قرمز می توانند ناقل انواع عفونت‌ها، التهاب گوارشی و سل پوستی باشند، بنابراین رعایت ضوابط بهداشتی در حین نگهداری آنها الزامی است.

ماهی قرمز باید دارای ظاهر سالم، تحرک مناسب و شنای متعادل باشد.از خرید ماهیانی که دارای باله های خورده شده، لکه های سفید یا قرمز در بدن و یا دارای چشم بیرون زده هستند، خودداری شود.

شستشوی کامل دست‌ها با آب و صابون، بعد از هر بار دست زدن به آب ماهیان  زینتی الزامی‌ است، همچنین جلوگیری از دست زدن کودکان به ماهی یا آب تنگ نگهداری ماهی نگهداری ماهیان و شستشوی دوره ای آکواریوم و تنگ آب و ضدعفونی و گندزدایی آنها ضروری است.

برای نگهداری هر ماهی یک لیتر آب نیاز است، به منظور کلر زدایی آب ماهیان ، آب را ۲۴ ساعت قبل از استفاده در ظرف دهان گشاد نگهداری نمایید، غذای ماهی را در جای خنک، تاریک و خشک نگهداری نمایید، لاک پشت‌های گوش قرمز از گونه‌های بسیار مهاجم لاکپشت‌ها و ناقل بیماری سالمونلا هستند که عرضه و نگهداری آنها ممنوع است.

انتهای پیام/