به گزارش دامپزشک نیوز_ «سید مهدی موسوی پور» در این باره اظهار کرد: با توجه به وجود جاذبههای گردشگری در استان و حضور چشمگیر مسافران، قبل از شروع ایام نوروز، طرح تشدید نظارت بر رستورانها و کلیه مراکز عرضه فراوردههای خام دامی، به منظور تأمین سلامت شهروندان و مسافران گرامی افزایش مییابد.
وی گفت: با توجه به این که تضمین سلامت فراورده های خام دامی از وظایف ذاتی دامپزشکی است، لذا در راستای تأمین سلامت شهروندان و بهداشت عمومی جامعه، خدمت رسانی ویژه اداره کل دامپزشکی استان با همراهی و همکاری سایر شبکههای دامپزشکی در دستو کار دارد.
موسویپور تشریح کرد: طی بازدید از مراکز عرضه فرآورده خام دامی و رستورانهای سطح استان، در صورت مشاهده واحدهای متخلف که با عرضه فراوردههای خام دامی فاقد شرایط بهداشتی منجر به خطر افتادن سلامت شهروندان می شوند، برخورد جدی صورت میگیرد.
وی با بیان این که نظارت بهداشتی بر امر تولید، توزیع، حمل و نقل و عرضه ی فرآوردههای خام دامی از جمله مهمترین وظایف دامپزشکی است و این سازمان در تمامی ایام سال در حال اعمال این نظارتها در سطح واحدهای تحت نظارت خود است، گفت: این اقدام با هدف اطمینان از سلامت فرآوردههای خام دامی عرضه شده به شهروندان و ایجاد آرامش خاطر و سفر لذت بخش برای آنهاست.
این مسئول در پایان از شهروندان خواست تا در هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به لیبل درج شده روی لاشه یا بستهبندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء ، نوع محصول، کد بهداشتی بهرهبردای دامپزشکی است، توجه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از طریق شماره تلفن ۱۵۱۲ مراتب را به اطلاع کاشناسان دامپزشکی برسانند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/