تولید ۵۸ هزار تن گوشت قرمز در مازندران

مدیر امور دام جهاد کشاورزی مازندران از تولید ۵۸ هزار و ۲۸۰ تن گوشت قرمز تاکنون در استان خبر داد.

0

به گزارش دامپزشک نیوز_ فرهادی مدیر امور دام جهاد کشاورزی مازندران  ، با اشاره به تولید ۵۸ هزار تن گوشت قرمز تاکنون در مازندران گفت:پیش بینی می‌شود ۷۳ هزار تن گوشت قرمز امسال در استان تولید شود.

او افزود:تولید گوشت قرمز امسال در مازندران در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴ درصد افزایش داشت.

مدیر امور دام جهاد کشاورزی با بیان اینکه مجموع گوشت قرمز تولید شده در مازندران ۵۴ درصد آن از دام سنگین و ۴۶ درصد از دام سبک است،گفت: در حال حاضر ۱۰ هزار واحد دامداری دارای پروانه صنعتی و روستایی در استان وجود دارد.

منبع:خبرنگاران جوان

انتهای پیام/