به گزارش دامپزشک نیوز_ فرهادی مدیر امور دام جهاد کشاورزی مازندران ، با اشاره به تولید ۵۸ هزار تن گوشت قرمز تاکنون در مازندران گفت:پیش بینی میشود ۷۳ هزار تن گوشت قرمز امسال در استان تولید شود.
او افزود:تولید گوشت قرمز امسال در مازندران در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴ درصد افزایش داشت.
مدیر امور دام جهاد کشاورزی با بیان اینکه مجموع گوشت قرمز تولید شده در مازندران ۵۴ درصد آن از دام سنگین و ۴۶ درصد از دام سبک است،گفت: در حال حاضر ۱۰ هزار واحد دامداری دارای پروانه صنعتی و روستایی در استان وجود دارد.
منبع:خبرنگاران جوان
انتهای پیام/