به گزارش دامپزشک نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، همراه باتیمگشت دامپزشکی به چند واحدصنفی فراوردههای خام دامی سر زدیم.
کیفیت ، تازگی گوشت و اصالت بهداشتی از جمله موارد مهمی بود که در بازرسی ها مورد توجه قرار می گرفت.
در ادامه بازرسی به کشتارگاه دام بیرجند ، جایی که خانه اول کشتار و توزیع گوشت به شمار می رود ، سر زدیم.
آهنی بازرس بهداشتی شبکه دامپزشکی بیرجند گفت : در کشتارگاه با دقت لاشهها بررسی می شود و اگر لاشهای انگلی بود از مالدار تحویل گرفته نمی شود
او افزود:درصورتی که لاشه مشکل خاصی از لحاظ بیماریهای انگلی نداشت لیبل گذاری و نشان گذاری از طرف بازرس کشتارگاه انجام میشود.
آهنی گفت: شاید در طول ماه دو یا سه موردی باشند که لاشهها دارای انگل باشند که در این صورت لاشه معدوم می شود.
بازرس بهداشتی شبکه دامپزشکی بیرجند بیان کرد : با این نظارتها و پیشگیریها تلاش میشود تا گوشتهای سالمی به قصابیها برسند.
او ادامه داد :مصرف کنندگان باید از مصرف لاشههای فاقد مهر خودداری کنند، زیرا سلامت این لاشهها مورد تایید دامپزشکی نیست.
آهنی همچنین گفت:بازرسان با اسکن بارکد ضدتقلب روی گوشت می توانند از تاریخ تولید و انقضای گوشت مطلع شوند.
معراجیان مسئول اداره نظارت دامپزشکی استان گفت : اگر به مشکلی در خرید گوشت از لحاظ کیفیت برخورد کردید ، مشکل خود را با کارشناسان دامپزشکی در میان بگذارید.
او افزود : شهروندان می توانند از طریق سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی مشکل خود را با کارشناسان دامپزشکی درمیان بگذارند.