نظارت بهداشتی بر استحصال بیش از ۷۰ هزار تن گوشت

مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: درسال گذشته بازرسین بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان بر نحوه استحصال بیش از ۷۰ هزار تن گوشت قرمز و سفید مرغی درکشتارگاه های دام و طیور استان نظارت کردند.

0

به گزارش دامپزشک نیوز-  کامیار داهیم افزود: تمامی فرآورده های خام دامی استحصال شده در کشتارگاه های سطح استان پس از کنترل های بهداشتی لازم توسط بازرسین بهداشتی مجاز به عرضه در بازار مصرف هستند.

داهیم با بیان این مطلب که یکی از وظایف اصلی دامپزشکی نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده خام دامی می باشد ، تا گوشت با کیفیت و بهداشتی به دست مصرف‌کننده برسد، به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه اشاره کرد و ادامه داد: بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه، با تامین فرآورده‌های دامی و لبنی سالم تحقق می‌یابد.

وی بیان کرد: تمامی فرآورده های استحصال شده در کشتارگاه های سطح استان پس از کنترل های بهداشتی لازم توسط بازرسین بهداشتی مجاز به عرضه در بازار مصرف هستند.

وی با اشاره به کشتار ۸۸ هزار و ۵۶۳ راس دام سبک و سنگین با نظارت بازرسین بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه های دام استان گفت: ۸ هزارو ۵۵۹ تن گوشت قرمز در ۱۲ ماهه سال ۹۸ در کشتارگاه‌های دام استان استحصال شده است.

داهیم همچنین اضافه کرد : طی ۱۲ ماهه سال ۹۸ تعداد ۳۱ میلیون و ۱۹۸ هزار و ۱۱۷ قطعه طیور در کشتارگا های طیور استان با نظارت های بازرسین بهداشتی کشتار شده است که مقدار ۶۲ هزار و ۳۱ تن گوشت سفید مرغی استحصال شده است .

وی تصریح کرد: در راستای اقدامات کنترلی ونظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی وحفظ سلامت شهروندان، توسط اکیپ های کنترل بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان در ۱۲ ماهه سال ۹۸ تعداد ۱۰۷ هزار و ۹۶۴ نوبت بازرسی بهداشتی ، از واحدهای تولید، نگهداری و عرضه محصولات دامی استان صورت گرفته است و تعداد ۲ هزار و ۱۱۶ مورد نمونه برداری از این فرآورده‌های خام دامی انجام شده و مقدار ۷۷ هزار و ۱۰۳ کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی ضبط و معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج گردیده است.

مدیر کل دامپزشکی استان تاکید کرد: در این راستا تعداد ۵۵ واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شده است .

داهیم اضافه کرد : شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درخصوص فرآورده‌های خام دامی اعم از عرضه فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی و فاقد هویت، کشتار غیر مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفید و قرمز با وسایل فاقد سردخانه و عرضه فرآورده‌های فاقد هویت و غیرمجاز از جمله فاقد تاریخ تولید، انقضا و کد ردیابی دامپزشکی مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۲ و شبکه های دامپزشکی اطلاع دهند تا برخورد قانونی لازم صورت گیرد.

منبع: ایانا

انتهای پیام/