به گزارش دامپزشک نیوزـ دکتر سید غلامرضا ملکی معاون سلامت دامپزشکی استان با اعلام این مطلب گفت : در راستای مقابله با مخاطرات احتمالی بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی از طریق فرآورده های خام دامی بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام و طیور در سطح شهر تاکید کرد و افزود: با متخلفین برخورد قانونی می شود.
دکتر ملکی گفت :کشتار و عرضه غیر مجاز و غیر بهداشتی فرآورده های خام دامی یقینا تهدید جدی علیه بهداشت عمومی و امنیت غذایی محسوب گردیده و دامپزشکی با تمام توان در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی و عرضه غیر بهداشتی اقداماتی را برای برخورد جدی با هر نوع کشتار غیرمجاز و کنار جاده ای دام ها در دستورکار خود قرار داده است.
وی تصریح کرد: کشتار غیرمجاز دام حتی در حد کشتار یک گوسفند هم در شرایط کنونی تهدید علیه بهداشت عمومی جامعه محسوب می شود و چون مصرف کنندگان و همچنین قصابان مستقیم با لاشههای کشتاری در تماس میباشند باعث انتشار بیماری های میکروبی می گردد.
وی از شهروندان درخواست نمود ضمن عدم مصرف گوشتهای بدون مهر و لیبل دامپزشکی، موارد کشتار غیرمجاز را به دامپزشکی به شماره تلفن ۱۵۱۲ گزارش نمایند.
لازم بذکر است برابر گزارشات مردمی در تاریخ 1/1/99 اکیپ های بهداشتی اداره کل دامپزشکی با مراجعه با محل از فعالیت عامل کشتار غیر مجاز جلوگیری نموده و متخلفین به مراجع قضایی معرفی گردیدند.
منبع:روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی
انتهای پیام/