به گزارش دامپزشک نیوز_ علیرضا رفیعی پور، اعلام کرد: در راستای اعمال نظارت بهداشتی بر فراوردههای با منشأ دامی و در قالب طرح تشدید نظارت نوروزی بر مراکز عرضه فراوردههای خام دامی که از تاریخ ۲۵ اسفند ماه آغاز و تا ۱۵ فروردین سال ۹۹ ادامه خواهد داشت، اکیپهای دامپزشکی در سطح کشور و به صورت شبانهروزی بر فرآیند تولید، حمل و عرضه فراوردههای خام دامی نظارت خواهد داشت.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در ادامه ضمن ابراز امیدواری از اینکه با همکاری کلیه مردم بزرگوار ایران و مسئولان اجرایی کشور در حوزههای مختلف بویژه در بخشهای نظارت بهداشتی کشور از مرحله دشوار بیماری ناشی از کروناویروس و مخاطرات آن گذر کنیم، یادآور شد: پیرو همین موضوع با هدف حذف هرگونه مخاطره بهداشتی در فرآوردههای خام دامی، توسط دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این سازمان با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تشکلهای صنفی مربوطه، ضوابط ویژهای برای تشدید اقدامات بهداشتی به منظور اجرا در مراکز فرآوری و عرضه تدوین و به ادارات کل دامپزشکی و تشکلهای صنفی ابلاغ شده است.
منبع: ایلنا
انتهای پیام/