به گزارش دامپزشک نیوز_ سید غلامرضا ملکی امروز اظهار کرد: در این ایام با توجه به حجم بالای عرضه فرآورده های خام دامی و خرید توسط همشهریان، نیاز به نظارت های بهداشتی نیز بیشتر می شود، در این راستا با هدف اطمینان از رعایت اصول بهداشتی در امر تولید، فرآوری و عرضه فرآوردههای خام دامی در ایام تعطیلات نوروزی ۳۰ گروه بازرسی بهداشتی دامپزشکی با به کارگیری نزدیک به ۴۳ نفر ناظرین بهداشتی دامپزشکی از مورخه ۲۵ اسفند۹۸ لغایت ۱۵ فروردین ۹۹ به مدت ۲۰ روز در دو شیفت کاری در سطح استان آذربایجان غربی فعالیت خواهند کرد.
وی با اشاره به مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه در استان تصریح کرد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، هرگونه قطعه بندی گوشت مرغ، فرآوری، تهیه جوجه کباب و شنیسل، طعم دار نمودن ، عرضه هرگونه فرآورده خام دامی نظیر گوشت، تخم مرغ، انواع آبزیان و در بازارچه های محلی و خودروهای سیار کنار جاده ها ممنوع شده است و گروههای دامپزشکی در صورت مشاهده چنین مواردی برخورد لازم را با متخلفان خواهند داشت.
معاون سلامت دامپزشکی آذربایجانغربی بیان کرد: از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی دارای بستهبندی با برچسب مخدوش خودداری نموده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
وی خاطرنشان کرد: ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی مستقر در اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی با شماره تماس 2778701– اداره کل دامپزشکی و سامانه ارتباطی 1512 و شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه با شماره تماس 32426848 -044 از ساعت 8 صبح الی 14و از ساعت 14 لغایت 20 عصر همه روزه آماده دریافت و ارائه هرگونه راهنمائی و پاسخگویی به سئوالات شهروندان عزیز است.
منبع: فارس
انتهای پیام/