به گفته این مقام مسئول این طرح تا تعطیلی کلیه مراکز عرضه مرغ زنده ادامه دارد از کلیه فروشندگان مرغ زنده خواهشمند است جهت جلوگیری از پلمب و عواقب آن شخصا نسبت به تعطیلی واحد خود اقدام کنند.
حمزه ای بیان کرد: شهروندان گرامی هرگونه تخلف بهداشتی در واحدهای صنفی را از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ نیمه شب به شماره ۴۵۱۲۴۱۲۱ واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان هرسین اطلاع داده تا در اسرع وقت رسیدگی بعمل آید.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/