به گزارش خبرنگار دامپزشک نیوز_ رقم دقیق این پاداش ۳۵۰۰ پوند است (حدود ۷۵ میلیون تومان). داوطلبانی که در این آزمایش شرکت میکنند باید به مدت دو هفته در شرایط قرنطینهای که یک شرکت داروسازی انگلیسی ایجاد کرده است زندگی کنند و دو واکسن جداگانه به آنها تزریق شود. در فاز اول این آزمایش قرار است که ۲۴ نفر به ۰C۴۳ و ۲۲۹E آلوده شوند. قدرت کشندگی این دو ویروس بهمراتب کمتر از ویروس (Covid-۱۹) است.
طبق اعلام شرکتی که مالک این آزمایشگاه است (Hvivo) این آزمایش موجب ایجاد عوارض تنفسی خفیف میشود اما مقدار این عوارض نگرانکننده نخواهد بود. ویروسهای تزریقشده بهمراتب ضعیفتر از ویروس جدید هستند بااینحال گفته میشود واکسنی که بتواند آنها را نابود کند میتواند ویروس مهلک کرونا را هم از میان بردارد و به هراس جهانی که این بیماری ایجاد کرده است پایان دهد.
داوطلبان به مدت دو هفته در قرنطینه مطلق به سر خواهند برد. آنها در این مدت حق ندارند با دیگران تماس فیزیکی داشته باشند یا به انجام فعالیتهای جسمانی شدید بپردازند. رژیم غذایی داوطلبان هم محدود میشود. واکسنهایی که کارایی خود را در این آزمایش نشان دهند برای بیماران واقعی کرونا استفاده خواهد شد. پزشکان و پرستارانی که در این پروژه آزمایشی شرکت میکنند باید از لباسهای محافظتی خاص استفاده کنند، تجهیزات حفاظتی بهطور بیوقفه، ذرات خطرناک و بافتهای مبتلا به ویروس را پاکسازی خواهند کرد.
البته شرکت Hvivo قبل از شروع کار باید موافقت موسسه تنظیم مقررات مربوط به تجهیزات پزشکی و درمانی بریتانیا با اجرای این آزمایشها را جلب کند. به ویژه درخصوص سالمندان، افرادی که از بیماریهای جدی رنج میبرند و به خصوص کسانی که مشکلات تنفسی دارند به اجازه این موسسه نیاز است. هدف نهایی این شرکت یافتن واکسنهای موثر جهت مقابله با کروناست.
این برنامه جزیی از یک برنامه بزرگ جهانی است. بر این اساس فرد یا شرکتی که بتواند واکسن کرونا را با موفقیت تولید کند دو میلیارد دلار جایزه دریافت خواهد کرد. این جایزه توسط شکرت فرانسوی سانوفی تعیین شده است. این شرکت سال قبل از فروش واکسن آنفولانزا به سود بسیار زیادی رسید. لازم به ذکر است که تاکنون حدود ۸۳ هزار نفر به کرونا ویروس مبتلا شدهاند.
طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت درحالحاضر برای درمان کرونا ۲۰ نوع واکسن ساخته شده است که همگی در مرحله آزمایش هستند. آزمایش شرکت Hvivo توجه شرکتهای داروسازی چین را به شدت به خود جلب کرده است. آنها نمیخواهند از سود سرشاری که این واکسن نصیبشان خواهد کرد بینصیب بمانند.
کاچل فریل، مدیر اجرایی شرکت Hvivo گفته است: «شرکت ما در خط مقدم مبارزه با این اپیدمی جهانی قرار دارد». در انگلستان هم تقاضای زیادی برای این واکسن وجود دارد اما بعید است که این کشور توان لازم برای تولید انبوه آن را داشته باشد.
خبرنگار دامپزشک نیوز: شاپور پشابادی
انتهای پیام/