به گزارش دامپزشک نیوز_ دکتر محمود قربان زاده رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این مطلب افزود: این تصمیم در راستای اجرای مصوبات جلسه هماهنگی اقدامات بهداشتی و پیشگیری مخاطرات بهداشتی در اماکن دامی و مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی سازمان دامپزشکی کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تشکل های صنفی مربوطه اخذ شده و لازم الاجراست.
وی گفت: بر این اساس، هرگونه قطعه بندی گوشت مرغ، فرآوری، تهیه جوجه کباب و شنیسل، طعم دار کردن و … در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی به دلیل احتمال انتشار عومال بیماری زا و آلودگی های متقاطع ممنوع است.
قربان زاده اعلام داشت: این مراکز صرفا مجاز به عرضه فرآورده های مذکور به صورت بسته بندی شده در کشتارگاه های صنعتی و یا مراکز قطعه بندی و بسته بندی مجاز دارای پروانه بهداشتی بهره برداری معتبر از دامپزشکی هستند.
وی در ادامه به شهروندان در خصوص خرید تخم مرغ دارای نشانه گذاری و بسته بندی شده و دارای هویت، توصیه اکید نمود و همچنین تاکید کرد تا ماهی را نیز در قالب بسته بندی های معتبر خریداری نمایند.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان افزود: در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی هرگونه فرآوری و طعم دار کردن گوشت قرمز نیز ممنوع بوده و چرخ گوشت صرفا و فقط بنا به درخواست متقاضی و در حضور مشتری باید صورت پذیرد.
وی از ممنوعیت عرضه هرگونه فرآورده خام دامی نظیر گوشت، تخم مرغ، انواع آبزیان و … در بازارچه های محلی و خودروهای سیار کنار جاده ها خبر داد و افزود: اکیپ های دامپزشکی در صورت مشاهده چنین مواردی برخورد لازم را با متخلفان خواهند داشت.
او از کلیه شهروندان خواست نسبت به نظارت همگانی بر بهداشت عمومی توجه داشته باشند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای 37250025و 37250035 (شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذاشته و یا از طریق پیام رسان سروش به آدرس @dampezeshkirazavi پیام های خود را ارسال کنند.
منبع:
انتهای پیام/