به گزارش دامپزشک نیوز_ حجتالاسلام حمزهای در جمع خبرنگاران افزود: ٤٣ روحاني با گشت هاي روزانه، مراكز عرضه محصولات دامي شامل كشتارگاهها، مراكز صنايع تبديلي، مبادي ورود و خروج در بنادر و همچنين فروشگاه ها را تحت نظارت شرعي دارند.
وي ادامه داد: اين گفته كه موضوع آبزيان حرام فقط مربوط به فقه تشيع است صحيح نيست و امام شافعي در مكتب اهل سنت نيز خرچنگ و لاك پشت را حرام دانسته و گفته است اين دو آبزي پليدند و طبع از آنها نفرت دارد.
رئيس دفتر نمايندگي ولي فقيه در دامپزشكي هرمزگان يادآور شد: بازار سرپوشيده ماهي در بندرعباس تحت نظارت است اما دستفروشان تخطي مي كنند.
به گفته وي لقمه حرام منجر به وقوع حادثه كربلا شد و فرزند زهرا (س) را شهيد كردند بنابراين بايد مراقب باشيم لقمه حرام به سفره مردم نيايد.
مدير كل دامپزشكي هرمزگان هم در اين نشست گفت: در يك سال گذشته ٧٥ تن انواع محصولات دامي فاسد شناسايي و معدوم شده است.
دكتر محمد جانباز در پاسخ به پرسش خبرنگار مركز خبر مبني بر اينكه پيش بيني دامپزشكي از ورود محصولات فاسد دامي به سفره مردم چيست، تاييد كرد: منكر اين موضوع نيستم چرا كه با امكانات و منابع موجود احتمال اين چالش وجود دارد.
نوعی گونه خیار دریایی
وي اضافه كرد: با اين احتمال، علاوه بر نصب ليبل (نشان) در بسته هاي گوشتها و كد رهگيري بر بسته هاي مرغ سعي در كنترل داريم كه بايد شهروندان دقت نظر لازم را داشته باشند.
در اطلاعات منتشر شده دامپزشکی، عروس دریایی، خیار دریایی، خروس دریایی، خرچنگ، پو پلنگی، گربه ماهی و 13 گونه آبزی دیگر از نظر شرعی حرام اعلام شده است.
منبع: خبرهرمزگان
پایان پیام/