عاقبت جلسه بررسی مشکل کلینیک‌های دامپزشکی در مجلس

قرار بود که مشکلات کلینیک‌های دامپزشکی در جلسه‌‌ای که با حضور مسئولان و فعالان این حوزه برگزار می‌شود به بحث و بررسی گذاشته شود اما پیگیری‌ّها نشان می‌دهد که علی‌رغم گذشت ۴۵ روز، این کار انجام نشده است.

0

به گزارش خبرنگار دامپزشک نیوز_ پایین بودن تعرفه و تاخیر در ابلاغ آن (تعرفه سال ۹۷ چند روز قبل ابلاغ شد)، فعالیت افراد و مراکز غیرمجاز به ویژه در بحث تجویز و تحویل دارو، صدور بی‌رویه مجوز فعالیت برای بیمارستان‌ها و کلینیک‌های دامپزشکی، حاکمیت بخش دولتی بر فعالیت‌های این بخش خصوصی، مطالبه دیرینه‌ای به نام تجمیع دارو درمان؛ فقط بخشی از مشکلات و دغدغه‌های کلیینک‌های دامپزشکی است.

در همین راستا چندی قبل رئیس مجلس شورای اسلامی اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی را مکلف کرد که بررسی مشکلات کلینیک‌های دامپزشکی در دستور کار این کمیسیون قرار دهند. قرار بود که در این راستا اعضای کمیسیون با مسئولان مربوطه جلسه‌ای داشته باشند و دغدغه‌ها و مشکلات بیان شوند. آیا نمایندگان کلینیک‌های دامپزشکی هم به این جلسه دعوت می‌شوند؟ اگر چه این سوال، پرسش مهمی است اما مهم‌تر از آن باید پرسید که: ۴۵ روز از آن تاریخ گذشته است، آیا جلسه وعده داده‌شده اصلاً برگزار شد؟

یوسف داودی، نماینده دامپزشک و عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در پاسخ این سوال که دیدار با فعالان کلینیک‌های دامپزشکی به کجا رسید؟ اظهار کرد: «با مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی با حضور رئیس مجلس، جلساتی داشته‌ایم و ارتباط با مشکلات و معضلات روز مربوط به بخش دامپزشکی کشور گفتگو شد اما با فعالان کلینیک‌های دامپزشکی جلسه‌ای برگزار نشده است یا اگر شده بنده در جریان نیستیم. قرار شد که در آینده جلسات بیشتری برگزار شود».

اما به نظر می‌رسد که همزمانی دستور رئیس مجلس با بحران میانکاله، باعث شده است که بررسی مشکلات کلینیک‌های دامپزشکی به حاشیه رانده شود. در حال حاضر هم کرونا به اولویت اول دولتمردان و مجلس تبدیل شده است بنابراین به‌احتمال‌زیاد پرونده جلسه وعده داده‌شده را باید مختومه دانست (حداقل در سال جاری).

داوودی همچنین در ارتباط با شیوع و تاثیر آن روی بازار گوشت گفت: «در ارتباط با تاثیر کرونا بر قیمت گوشت، اعداد متفاوتی ارائه شده است. درهرحال کرونا بر بازار گوشت بی‌تاثیر نبوده است.  نظر عرضه مشکل و کمبود خاصی وجود ندارد و واردات گوشت هم ادامه دارد. دو وزارتخانه جهاد و صنعت، معدن و تجارت باید برنامه‌ای برای تنظیم بازار تدارک ببینید تا قیمت‌ها کنترل شود و مردم در آستانه عید با مشکل روبرو نشوند. این موضوع به ایران محدود نمی‌شود و همه‌جا ممکن است تاثیرگذار باشد».

لازم به ذکر است که رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی هم در مصاحبه با خبرنگار دامپزشک‌نیوز از بازگشت آرامش به بازار و عادی شدن قیمت گوشت خبر داده بود.

داودی در ارتباط با بیانیه جمعی از شکارچیان درخصوص کشتار عمدی پرندگان میانکاله خواستار بررسی بیشتر مستندات و شواهد و ادعاهای مطرح‌شده شد.

خبرنگار دامپزشک نیوز: شاپور پشابادی

انتهای پیام/