به گزارش دامپزشک نیوز_«کامیار داهیم» اظهار کرد: از ابتداء ساعات اولیه وقوع زلزله و شروع به کار اکیپ های دامپزشکی تا کنون تعداد 850 راس دام سبک و 20 راس دام سنگین از زیر آوار خارج و دفن بهداشتی شده اند و این روند همچنان ادامه دارد .
مدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی با اشاره به همت و تلاش های بی وقفه و شبانه روزی تیم های واکنش سریع و اکیپ های دامپزشکی در روستاهای زلزله زده بخش قطور شهرستان خوی در راستای پیشگیری از بروز بیماریهای دامی و بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام با دفن بهداشتی و اصولی احشام تلف شده گفت: بلافاصله بعد از وقوع این حادثه تیم های پایش و ارزیابی در منطقه حضور یافتند و در واقع مشکلات، تنگناها و مسائل موجود در حوزه دامپزشکی در روستاهای آسیب دیده را احصاء کردند.
وی تصریح کرد: وظیفه دامپزشکی استان نظارت بر جمعآوری و دفن بهداشتی لاشههاست، و افزود در حال حاضراکیپ های دامپزشکی در روستاهای زلزله زده مستقر هستند و نظارت بر جمع آوری و دفن لاشهها را برای پیشگیری از بیماری شاربن و هاری و سایر بیماریهای دیگر انجام میدهند.
مدیر کل دامپزشکی استان از آسیبدیدگان خواست تا برای دفن بهداشتی تلفات دامهای خود از توان نظارتی کارشناسان دامپزشکی بهره بگیرند و ضمن همکاری با اکیپ های دامپزشکی در اسرع وقت جهت پیشگیری از بروز بیماریهای دامی و بیماریهای قابل انتقال بین انسان ودام نسبت به دفن بهداشتی دامها تلف شده اهتمام لازم را به عمل آورند.
این مقام مسئول اذعان کرد: چنانچه در بحث پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای دامی و مشترک انسان و دام در روستاهای زلزله زده بخش قطور در شهرستان خوی، غفلتی صورت گیرد و برخی اقدامات پیشگیرانه به موقع انجام نگردد، میتواند باعث ایجاد خسارات جبران ناپذیر گردد.
منبع: شبستان
پایان پیام/