وی اظهار داشت: این توزیع طبق برنامه زمان بندی شده از روز چهارشنبه برابر با ۱۴ اسفند از ساعت۳۰/ ۱۱ صبح توسط خودروهای یخچال دار کشتارگاه تبریز و در محوطه شهرداری های مناطق بین مردم توزیع می شود.
قدرتی ادامه داد: در صورت استقبال مردم از گوشت های بسته بندی بهداشتی، این طرح در سایر سازمان ها و شرکت های تابعه شهرداری تبریز نیز اجرا خواهد شد.
وی اضافه کرد: بعد از شناسنامه دار کردن و بسته بندی بهداشتی گوشت در کشتارگاه تبریز و جهت اطمینان خاطر شهروندان تمامی گوشت های استحصالی سلفن بندی نیز می شوند.
قدرتی با بیان اینکه گوشت های استحصالی چندین نوبت در کشتارگاه معاینه می شوند، یادآوری کرد: این گوشت ها بعد از مراحل مختلف و گذراندن ۲۴ ساعت در سردخانه برای ارائه به شهروندان به قصابان سراسر شهر توزیع می شود.
وی با تاکید بر اینکه هر گوشتی که دارای شناسنامه کشتارگاه تبریز باشد در سلامت کامل است و از همه نظر مورد تایید می باشد، گفت: شهروندان تبریزی قبل از حصول اطمینان شناسنامه دار بودن گوشت نسبت به خریداری آن اقدام نمایند.
به گزارش ایرنا، روزانه افزون بر ۶۰۰ راس گوسفند و گاو در کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز ذبح شرعی می شود.
این کشتارگاه با برخورداری از ۱۱ اسطبل مجزا برای نگهداری گاو و گوسفند، میدان دام روباز با ظرفیت ۲ هزار و ۵۰۰ راس دام و انبار علوفه از نظر حجم کشتار و ظرفیت و سیستم صنعتی سومین کشتارگاه بزرگ کشور است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/