به گزارش دامپزشک نیوز_ طی هفته اخیر مطالبی مبنی بر اینکه مصرف لبنیات بر روند درمان مبتلایان به ویروس کرونا و افراد در معرض خطر تأثیر منفی دارد در فضای حقیقی و مجازی منتشر و این مسئله موجب کاهش خرید لبنیات به خصوص شیر شد، خبرنگار ایسنا این موضوع را از مسئولان مربوطه جویا شده است.
ذبیحالله غریب رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری از کاهش ۵۰ درصدی مصرف شیر در چهارمحال و بختیاری خبر داد و اظهار کرد: این مسئله به علت وجود شایعاتی مبنی بر مضر بودن مصرف لبنیات که دارای طبع سرد هستند بر انتشار ویروس کرونا به وجود آمد.
وی افزود: این مسئله چالش بزرگی را برای دامداران استان به وجود آورده است و اگر روند کاهش خرید شیر و لبنیات ادامه داشته باشد قطعا دامداران با یک بحران جدی مواجه میشوند.
غریب توضیح داد: در حال حاضر شیر تولیدی دامداران توسط تعاون روستایی خریداری و برای استفاده در کارخانجات شیرخشک و فرآوری محصولات لبنی به آنها فروخته میشود، اما اگر این روند ادامه پیدا کند قطعا دامداران با مشکلات بسیاری مواجه میشوند.
تینا جعفری، متخصص تغذیه در خصوص مزایا و مضرات مصرف لبنیات در مواجه با بیماری کرونا، اظهار کرد: تاکنون دستورالعملی مبنی بر منع مصرف لبنیات در مبتلایان و افراد در معرض خطر کرونا ویروس به پزشکان ابلاغ نشده است.
وی خاطرنشان کرد: افراد میتوانند بدون هیچگونه نگرانی و رعایت مسائل بهداشتی و ایمنی مانند جوشاندن شیر و تهیه لبنیات از مراکز معتبر از این محصول استفاده کنند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/