به گزارش دامپزشک نیوز_ بحث سلامتی مرغ ها و کیفیت آنها البته مسئله ای است که مسئولان دامپزشکی چند ماهی است تلاش دارند تا با اجرایی کردن برنامه رتبه بندی مرغ ها آن را سر و سامان دهند.
بر اساس اعلام سازمان دامپزشکی، از تیر ماه برنامه درجه بندی مرغ ها از کشتارگاه ها آغاز شد و قرار بود از مهرماه این طرح اجرایی شود هر چنددر برخی از استان ها این روند از همان مهر آغاز شد؛ اما اصفهان تا کنون از این برنامه عقب مانده است.
حالا بر اساس اعلام رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، قرار است با اجرایی شدن طرح رتبه بندی، مرغ های سبز یا همان ارگانیک از بازار برچیده شوند.
به گفته خامسی پور، هم اکنون این مرغ ها در بازار توزیع شده و رنگ قسمت تحتانی پلاستیک مرغ حاکی از درجه آن است، پلاستیک رنگ سبز به معنای مرغ A ، رنگ آبی مربوط به مرغ رتبه A و نارنجی نشانگر مرغ B است به این ترتیب مرغ A و A درجه یک و B درجه دو است. وی اظهار کرد: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و آمادهسازی کشتارگاهها برای درجه بندی مرغ در مهرماه ۱۳۹۸ ابلاغ و در نهایت مرحله اول عملیاتی طرح، از ابتدای دی ماه سال جاری اجرا شد.