وی گفت: واقعیات موجود جدای از مطالبی است که در رسانه و فضای مجازی وجود دارد. برخی افراد سودجو برای کنارزدن رقیب و حفظ منافع شخصی به نوعی وارد عمل میشوند. اخیرا نیز کیک هایی حاوی برخی قرصهای دارویی در فضای مجازی منتشر شد که مربوط به یک برند خاصی بود.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس خاطرنشان کرد: عرصه رقابت، عرصه مظلومکشی است ولی اگر افرادی هستند که به فکر سلامت جامعه میباشند و مطالب مختلفی در ارتباط با وضعیت برخی اقلام مطرح میکنند باید ادعاها بر اساس اسناد و مدارک بررسی شود. اینکه افلاتوکسین در شیر وجود دارد شاید برخی آزمایشگاهها نتوانند دقیق پایش کنند و یا اینکه وجود این ماده بیش از حد مجاز است یا نه باید بررسی شود.
شیویاری تاکید کرد: صرف پخش یک کلیپ در فضای مجازی نمیتواند منبع علمی برای آلوده بودن شیر یا هر ماده خوراکی دیگر باشد از شرایط نگهداری حیوانات تا دستگاههای موجود در کارخانه شیر باید بررسی شوند تا درستی یا نادرستی این مطلب روشن شود. هدف از این کار، ایجاد جوی روانی و آزرده خاطرساختن مردم است.
نماینده مردم هشترود یادآور شد: کمیسیون بهداشت مجلس به این مسئله ورود پیدا کرده است. مسئولین سازمان غذا و دارو و فردی که ادعای آلودگی شیر را مطرح کرده با حضور در کمیسیون بهداشت باید پاسخگو باشند. مردم هم باید هوشیار باشند نباید هر حرفی در جامعه باور شود.
منبع: آناج
انتهای پیام/