به گزارش دامپزشک نیوز_ متوسط عملکرد ۱۶۸ بوشل در هر هکتار بوده که نسبت به ۱۷۶/۴ بوشل در هر هکتار که در سال ۲۰۱۸ بود کاهش داشته. با این حال پیش بینی میشه مساحت برداشت شده برای ذرت دامی ۸۱/۵ میلیون هکتار باشه که تقریبا یک درصد بیشتر از سال ۲۰۱۸ بوده است.
تولید سورگوم برای سال ۲۰۱۹ حدودا ۳۴۱ میلیون بوشل تعیین شد که نسبت به سال قبل ۶٪ کاهش داشته است. ضمن اینکه زمین های زیرکشت سورگوم ۸٪ کاهش داشته.
تولید سویا نسبت به سال ۲۰۱۸ حدود ۲۰٪ کاهش داشت و به ۳/۵۶ میلیارد بوشل رسید.میانگین عملکرد هر هکتار با ۳/۲ بوشل کاهش به ۴۷/۴ بوشل رسید.
اراضی برداشت شده ۱۴٪ کاهش داشته و به ۷۵ میلیون هکتار رسیده است.
پی نوشت: بوشل (به انگلیسی: bushel) با حرف اختصاری bsh. یا bu. یکای اندازهگیری وزن در دستگاه امپراتوری و دستگاه آمریکایی هست که جزو اندازهگیری خشک محسوب میگردد و در این دستگاهها برابر با ۴ پک (یکا) (به انگلیسی: peck) یا گالون است. این یکا برای اندازهگیری وزن مواد خشکی که مایع نباشند در کشاورزی کاربرد دارد.
منبع: کانال انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران
انتهای پیام/