خانه عناوین اخبار صنوف و سازمان ها توقیف بیش از 730 هزار کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی

توقیف بیش از 730 هزار کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی

توقیف بیش از 730 هزار کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی

به گزارش دامپزشک نیوزـ دکتر محمود جوادی نژاد ضمن تشریح فعالیت های انجام شده در حوزه بهداشت فرآورده های خام دامی اظهار داشت: بازرسان دامپزشکی واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه در 9 ماهه سال جاری، 730 هزار و 349 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی را  در بازرسی های مراقبتی خود از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی کشف و توقیف نموده اند.

دکتر محمود جوادی نژاد با اعلام این خبر افزود: در طی این مدت قریب به 36 هزار و 353 مورد بازرسی بهداشتی از هتل ها، رستوران ها و آشپزخانه ها،کبابی ها، سردخانه ها و دیگر مناطق مرتبط با تولید و توزیع فرآورده های خام دامی انجام شده است.

 وی در ادامه با بیان اینکه 5 هزار و 52 مورد آزمایش تخصصی جهت بررسی استانداردهای بهداشتی بر روی فرآورده های خام دامی توقیفی در این مدت انجام شده است، خاطر نشان ساخت: مقدار 209 هزار و 336 کیلو گرم از این فرآورده های به علت نداشتن شرایط بهداشتی مطلوب از چرخه مصرف انسانی خارج و با هماهنگی مقام محترم قضایی معدوم شده است.

منبع:روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد

انتهای پیام/