بازدید سرزده سرپرست دامپزشکی استان کرمانشاه از کشتارگاه صنعتی دام بیستون

دکتر امید حاج محمدی مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از کشتارگاه صنعتی طیور «معین طیور بیستون» واقع در کیلومتر 14 جاده کرمانشاه-بیستون بازدید به عمل آورد. اهمیت کشتارگاه‌ها در تامین بهداشت، سلامت عمومی و امنیت غذایی/خدمات دامپزشکی دارای دو جنبه اقتصادی و بهداشتی است/کاستی در محصولات و یا نادیده گرفتن مسائل بهداشتی قابل قبول نیست.

0

به گزارش دامپزشک نیوز_ دکتر حاج محمدی مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه به همراه رئیس و جانشین اداره دامپزشکی شهرستان کرمانشاه از کشتارگاه صنعتی طیور «معین طیور بیستون» واقع در کیلومتر 14 جاده کرمانشاه-بیستون بازدید به عمل آورد.

این بازدید در نهم دی ماه در ساعات پایانی شب و همزمان با فرآیند کشتار، استحصال، تولید و بسته بندی و با هدف برطرف شدن نواقص و ارتقای کیفیت بهداشتی تولید مرغ کشتار روز انجام شد. دکتر حاج محمدی ضمن حضور در بخش های مختلف این کشتارگاه، نکات بهداشتی مدنظر و توصیه های لازم را به مدیران و ناظر بهداشتی این واحد یادآور شد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه ضمن اشاره به اهمیت کشتارگاه‌ها در تامین بهداشت، سلامت عمومی جامعه و امنیت غذایی لزوم رعایت موازین بهداشتی را مهم دانست و تاکید کرد موازین بهداشتی علاوه بر اینکه با سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد، عدم رعایت آنها می‌تواند موجب از دست دادن اعتماد مردم و در نتیجه کاهش تولید کشتارگاه شود.

دکتر حاج محمدی به خدمات رایگان دامپزشکی در طول 41 سال انقلاب اسلامی اشاره کرد و ادامه داد این خدمات دارای دو جنبه اقتصادی و بهداشتی است چرا که هم تضمین کننده سلامت دام است و هم سلامت دامدار را از منظر بیماری های مشترک تضمین می کند.

مدیرکل دامپزشکی استان به کشتار های غیر مجاز و زنده فروشی مرغ هم گریزی زد و گفت یکی از چالش ها و معضلات این آسیب اجتماعی، کم شدن آمار کشتارگاه ها و پایین آمدن سود آنهاست وی همکاری کلیه دستگاههای ذیربط در ساماندهی و رفع این مشکل را ضروری دانست و تاکید کرد با وجود مسائلی از این دست نبایستی شاهد کاستی در محصولات و یا نادیده گرفتن مسائل بهداشتی در کشتارگاه ها باشیم.

کامران کشاورز مدیرعامل کشتارگاه معین طیور بیستون با توضیح اینکه در این کشتارگاه 50 نفر بطور مستقیم شاغل هستند و همچنین ظرفیت کشتارگاه 2000 قطعه در ساعت است از خدمات و پیگیری دامپزشکی تشکر کرد و ادامه داد بر خلاف دامپزشکی که همیشه پای کار بوده است متاسفانه سایر دستگاه های مرتبط با برخورد و مبارزه با عرضه‌ی مرغ زنده در سطح شهر، جدیت لازم را برای برخورد با این پدیده ندارند و خواستار چاره اندیشی در این زمینه شد

در پایان این بازدید حاج محمدی ضمن خدا قوت به مدیریت و پرسنل کشتارگاه، فرآیند استحصال، بسته بندی و تولید گوشت مرغ را از لحاظ کیفیت و رعایت موازین بهداشتی مطلوب ارزیابی نمود و با تاکید بر انجام وظایف بهداشتی قرنطینه ای  انجام  شستشو و ضد عفونی سالن ها پس از کشتار و اتمام کار را حائز اهمیت اعلام کرد.

 

منبع: روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه

انتهای پیام/