الزام انجام آزمایش‌های سرولوژی بیماری هاری برای حیوانات خانگی

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری گفت: صاحبان حیوانات خانگی که متقاضی مسافرت به اروپا هستند، می‌بایست پاسخ آزمایش تیتراسیون آنتی‌بادی ناشی از واکسیناسیون را به کشور مقصد ارائه دهند.

0

به گزارشدامپزشکی نیوز_ معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری گفت: صاحبان حیوانات خانگی که متقاضی مسافرت به کشورهای عضو اتحادیۀ اروپا هستند، لازم است، پاسخ آزمایش تیتراسیون آنتی‌بادی ناشی از واکسیناسیون را به مراجع مربوطه در کشور مقصد، ارائه دهند.

دکتر حسین صالحی افزود: در همین راستا مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاه‌های مرجع و مطالعات کاربردی سازمان دامپزشکی کشور آمادۀ انجام آزمایش‌های مورد تأیید اتحادیۀ اروپا و سازمان جهانی بهداشت حیوانات می‌باشد.

وی افزود: آزمایش‌هایی که این مرکز برای صدور گواهی مربوطه انجام می‌دهد شامل آزمایش‌های زیر است که به تأیید اتحادیۀ اروپا و سازمان جهانی بهداشت رسیده‌اند و مالکان حیوانات خانگی، قبل از انجام مسافرت به این کشورها و اقدام جهت اخذ گواهی حمل بهداشتی (Certificate) آزمایش‌های لازم را از این طریق انجام دهند.

1- FAVN (Fluorescent Ab Virus Neutralization Test)

2- RFFIT (Rapid Fluorescent Focus Inhibition Test)

3- ELISA AB detection

منبع: روابط‌عمومی اداره‌کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری

انتهای پیام/