به گزارش دامپزشک نیوز_ مدیر کل دامپزشکی استان خوزستان از برگزاری جلسه توجیهی و هم اندیشی سامانه تریس با هدف تشخیص و ردیابی محموله ها و فرآورده های دامی و طیور در این استان خبرداد.
دکتر مصطفی کنارکوهی افزود: با راه اندازی این سامانه، سرنوشت محموله ها و فرآورده های خام دامی جابجا شده بین استانها به لحاظ بهداشتی و نحوه توزیع مشخص می شود.
وی با اشاره به اینکه این سامانه در سراسر کشور توسط سازمان دامپزشکی طی سالهای قبل ایجاد شده، اظهار داشت: هرگونه جابجایی دام زنده، طیور، دارو و فرآورده های خام دامی در این سامانه درج می شود تا استفاده کنندگان از این محموله ها از محصول، محل تولید، کشتار و تاریخ تولید آن اطلاعات لازم را داشته باشند.
در این جلسه توجیهی شرح وظایف کارشناسان دامپزشکی در مورد سامانه تریس بیان و بر همکاری بیشتر در جهت رسیدن به اهداف دامپزشکی تاکید شد.
منبع: اداره کل دامپزشکی استان خوزستان
انتهای پیام/