به گزارش دامپزشک نیوزـ علیرضا رفیعیپور رئیس این سازمان امروز پس از بازدید از خطوط تولید کارخانه صنایع غذایی ‘تلاونگ’ گفت: سازمان دامپزشکی کشور در تدارک شرایط مناسب رونمایی از طرح ملی ارتقاءکیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخممرغ است تا این اقدام نیز سرآغازی باشد که مراحل بستهبندی و عرضه تخممرغ، به عنوان یک محصول استثنائی خوراکی در کشور، به سود ایمنی بهداشت مواد غذایی اصلاح شود.
وی با اشاره به اهمیت بالایی که تخممرغ را به عنوان شاخص ارزیابی میزان سلامت هضم و جذب مواد غذایی در علوم تغذیه قرار داده است، یادآور شد: ‘تخم مرغ تنها پروتئین حیوانی است که همه اقشار جامعه از آن استفاده میکنند.»
منبع: سازمان دامپزشکی کشور
انتهای پیام/