به گزارش دامپزشک نیوز به نقل از ایرنا، روز دوشنبه ایرنا «علیصفر ماکنعلی» افزود: بیشترین میزان کشتار مرغ در استانهای گلستان با یکهزار و ۳۹۴ تن، گیلان با یکهزار و ۱۸۰ تن و مازندران با ۹۲۷ تن انجام شده است.
بنا به مصوبه ستاد تنظیم بازار در فروردینماه مقرر شد کمیتهای تخصصی به منظور ساماندهی بازار مرغ و تخممرغ تشکیل شود که این کمیته با ریاست وزیر جهاد کشاورزی و با عضویت قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی و دیگر مسوولان مربوطه تشکیل شد.
طبق مصوبههای جلسه امروز ستاد تنظیم بازار، مقرر شد این کمیته با داشتن اختیارات کامل از سوی ستاد تنظیم بازار نسبت به برنامهریزی و تولید و توزیع مرغ، از طریق شرکتهای تولیدکننده عمده مرغ و نیز با همکاری و خدمت گرفتن از ظرفیت مرغداریها، اقدامهای لازم را انجام دهد.
براساس مصوبه این ستاد، قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده ۱۷ هزارو ۱۰۰ تومان و گوشت مرغ آماده مصرف ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان تعیین شد.
سال گذشته بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن گوشت مرغ در کشور تولید شد.