ماهی‌های نوروزی را در آب‌های آزاد رها نکنید

به گزارش دامپزشك نيوز ، رییس شبکه دامپزشکی مهاباد به شهروندان توصیه کرد از رها کردن ماهی‌های عید نوروز در آب‌های آزاد این شهرستان خودداری کنند.

0

به گزارش دامپزشك نيوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، عباس آغاز افزود: ماهیان قرمز از نوع ماهی رودخانه‌ای نیستند و با رهاسازیآن‌ها در رودخانه و سدها، بدلیل تغذیه از تخم سایر ماهی‌ها می‌تواند باعث آسیب و یا حتی مرگ و میر آن‌ها شوند.

وی اضافه کرد: مردم نباید این ماهی‌ها را در رودخانه‌ها و دریاچه‌های پشت سد‌ها رها کنند، زیرا به گونه‌های مهاجم تبدیل می‌شوند و به محیط زیست آسیب وارد خواهند کرد.

آغاز از شهروندان خواست ماهی‌های نوروزی خود را در حوض‌های موجود در پارک‌ها و محدوده‌های آبی بسته شهری رها و از آزادسازی آن در سد، رودخانه‌ها، تالاب‌های شهرستان مهاباد خودداری کنند.