به گزارش دامپزشک نیوز به نقل از فرتاک نیوز، در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دکتر حیدری مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه شب گذشته و بامداد امروز ۱۱ فروردین ماه سال جاری با حضور سرزده در ۳ واحد کشتارگاه صنعتی طیور ضمن بازدید از روند ذبح بهداشتی طیور ، قبل ، حین و پس از ذبح و هم چنین نحوه بسته بندی و نگهداری بر رعایت ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی دامپزشکی تاکید کرد.
در این بازدید وی با اشاره به اهمیت و نقش کشتارگاه های صنعتی طیور در بهداشت عمومی جامعه اظهار داشت : تامین بهداشت و سلامت مواد پروتئینی مصرفی مردم از اولویتهای جدی دامپزشکی استان است و بازرسان دامپزشکی به همراه مسئولان فنی بهداشتی و روحانیون ناظر شرعی بر روند استحصال مرغ بهداشتی ، سالم و حلال نظارت بهداشتی و شرعی دارند.
در پایان دکتر حیدری از شهروندان درخواست کرد : گوشت و مواد پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و دارای پروانه بهداشتی تهیه نموده و در هنگام خرید گوشت مرغ نیز تاریخ تولید، انقضاء و دمای نگهداری فرآورده را مورد توجه قرار دهند. همچنین در مورد گوشت قرمز نیز حتماً به لیبل، مهر نظارتی دامپزشکی و تاریخ انقضای آن توجه کنند.
یادآور می گردد در حال حاضر استان کرمانشاه دارای تعداد 7 کشتارگاه فعال طیور است که با رعایت ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی دامپزشکی در حال فعالیت می باشند و از تاریخ 25 اسفندماه سال گذشته تاکنون در راستای طرح تشدید نظارت های بهداشتی علاوه بر حضور مسئولین فنی مستقر در کشتارگاه ها ، توسط مدیرکل، معاونین ، روسای ستادی و شهرستان ها و کارشناسان فنی بر پروسه ذبح بهداشتی نظارت مستمر داشته و این برنامه همچنان ادامه دارد.
شهروندان میتوانند هرگونه پیشنهاد ، انتقاد و یا گزارش تخلفات بهداشتی را با شماره تماس ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه در میان بگذارند