ایام نوروز از ۲۵ اسفند ماه سال جاری با رعایت شیوه نامههای بهداشتی ابلاغی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا و در قالب 30 اکیپ ثابت و سیار در۲نوبت کاری صبح و عصر آغاز و تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت.
دکتر رامین سمیعیان رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: طرح تشدید نظارت های نوروزی بر مراکز عرضه فرآورده خام دامی توسط اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه دررئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان کرمانشاه افزود: در تعطیلات سال نو، مصرف فرآورده های خام دامی و مواد پروتئینی افزایش می یابد، لذا در ایام نوروز 1400 کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپهای ویژه بهداشتی، نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، رستورانها، چلوکبابیها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، کشتارگاهها و سردخانهها رابرعهده دارند.
دکتر سمیعیان بیان داشت: از کلیه هم استانی های عزیز درخواست می نمایم از خرید مرغ زنده و گوشت قرمز که در معابر و محل های غیربهداشتی که میتواند زمینه ساز بیماریهای مشترک انسان و دام شود خودداری کنندو موارد تخلفات بهداشتی را از طریق سامانه 10001512 یا شماره تلفن چهار رقمی 1512با اداره کل دامپزشکی استان در میان بگذارند تا اقدامات و برخورد قانونی لازم با متخلفین به عمل آید.