به گزارش دامپزشک نیوز به نقل از فارس، حمید رضا محبی افزود: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع، بسته بندی و عرضه فرآوردههای خام دامی در ایام نوروز از ۲۰ اسفندماه آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ماه سال ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی مردم اکیپهای ثابت و سیار نظارت بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان ساماندهی و تجهیز شدهاند.
محبی گفت: تعداد یک اکیپ ثابت و ۲ اکیپ سیار، متشکل از کارشناسان این اداره نظارتهای بهداشتی بر عرضه مواد خام دامی را در جای جای شهرستان رودان بر عهده خواهند داشت.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رودان افزود: در این طرح تمامی اماکن تولید، پخش، بسته بندی، قطعه بندی و عرضه مواد خام دامی شامل رستورانهای بین راهی، درون شهری، سردخانههای نگهدارنده مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت قرمز و سفید، تهیه غذاها، هتلها و مهمانسراها به طور مستمر و منظم بازدید و کنترل خواهد شد.
محبی تاکید کرد: شهروندان ضمن توجه ویژه به تاریخ تولید و انقضای گوشتهای بسته بندی شده، از خرید گوشت و آلایش دامی فاقد بسته بندی، مهر و لیبل دامپزشکی و یا فرآوردههای خام دامی منجمد و غیر منجمد با برچسب مخدوش خودداری کنند.
وی در پایان با اشاره به نزدیک شدن به ایام نوروز و با توجه به بروز و شیوع ویروس کرونا در کشور ضمن درخواست از همشهریان در خصوص رعایت بهداشت فردی نظارت مداوم بر مواد خام دامی در راستای ارتقا سطح بهداشتی جامعه و ایجاد امنیت غذایی را ضروری دانست.