ارزآوری ۲ میلیون دلاری صادرات محصولات دامی در خراسان جنوبی

به گزارش دامپزشک نیوز، اصغر زاده، مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: صادرات محصولات دامی در ۱۱ ماهه سال جاری بیش از دو میلیون و ۴۹۵ هزار و ۶۴۰ دلار ارزآوری داشته است.

0

به گزارش دامپزشک نیوز، به نقل از بازار محمد اصغر زاده با اشاره به صادرات محصولات دامی در ۱۱ ماهه سال جاری بیان کرد: طی این مدت یک میلیون و ۲۱۵ هزار و ۱۱ کیلوگرم تخم مرغ از استان صادر شده است.

وی از صادرات یک میلیون و ۲۸۴ هزار و ۲۷۴ قطعه جوجه یک روزه گوشتی خبر داد و افزود: همچنین در این مدت ۷۳۸ هزار و ۳۸۰ کیلوگرم گوشت مرغ منجمد صادر شده است.

مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی صادرات ۱۷۰ هزار و ۹۳ کیلوگرم موی بز را از دیگر اقدامات ۱۱ ماهه سال جاری عنوان کرد.

وی با بیان اینکه این محصولات به کشورهای افغانستان، عمان، چین و عراق صادر شده است، افزود: همچنین این محصولات دو میلیون و ۴۹۵ هزار و ۶۴۰ دلار برای استان ارزآوری داشته است.