ارجاع ۵۰۰ پرونده دامپزشکی به مراجع قضایی

به گزارش دامپزشک نیوز، مدیرکل دامپزشکی استان همدان از ارجاع ۵۰۰ پرونده در حوزه دامپزشکی به مراجع قضایی در طول سال خبر داد.همکاری مامورین نیروهای انتظامی در جلوگیری از تخلفات بهداشتی، پلمب اماکن متخلف و پیگیری‌های بعدی قابل تقدیر است.

0

به گزارش دامپزشک نیوز به نقل از فارس ،محمودرضا رسولی با بیان اینکه خوشبختانه استان همدان عاری از هرگونه بیماری دامی و طیور است اظهار کرد: با اقدامات پیشگیرانه دامپزشکی بیش از دو سال است که استان همدان جزء استان‌های پاک از نظر بیماری آنفلوانزای فوق حادپرندگان به شمار می‌رود.

وی با تاکید با اینکه می‌توان گفت استان همدان فعلاً از نظر آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان پاک است اما باید مراقب بود افزود: امیدواریم این وضعیت همچنان ادامه پیدا کند.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان فعالیت‌های اداره دامپزشکی را کنترل بهداشت مواد خام دامی شامل بازدید از اماکن تولید، توزیع و عرضه دانست و گفت: بازدیدها از مراکز کشتارگاه‌ها، مرغ فروشی، قصابی، هتل‌ها، رستوران‌ها، سلف غذاخوری دانشگاه‌ها و سایر سازمان‌های دولتی و خصوصی دارای سلف غذاخوری برعهده ناظرین دامپزشکی است و بر این واحدها نظارت می‌شود.

وی با بیان اینکه کشتارگاه‌های استان به صورت صنعتی اداره می‌شوند و مجهز به سیستم پیش سرد هستند عنوان کرد: همدان در سطح کشور جزء اولین استانی‌هایی بود که توانست نسبت به تعطیلی کشتارگاه‌های سنتی و هچنین عرضه آلایشات دامی و طیور به صورت بسته‌بندی و نصب لیبل نوع جنسیت دام کشتار شده اقدام کند.

رسولی با اشاره به اینکه سالانه بیش از یکصد هزار مورد از اماکن مربوطه بازدید می‌شود و صورتجلسه صورت می‌گیرد گفت: به خاطر صرفه جویی در مصرف کاغذ و بایگانی این اسناد طی یک سال و نیم اخیر برای نخستین بار در سطح کشور اقدام به طراحی و راه‌اندازی سامانه آنلاین بازرسی مواد خام دامی کرده‌ایم.

وی بیان کرد: با این وجود علاوه بر دسترسی به تمام قوانین و دستورالعمل‌ها، بازرسی بهداشتی دامپزشکی در هر لحظه رصد می‌شود تا مشخص شود در چه زمانی در کدام نقطه از شهر همکاران ما در حال انجام وظیفه هستند و چه مقدار موادخام دامی غیرقابل مصرف کشف شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان تصریح کرد: این اقدامات حتی قابل تصویربرداری است و با این میزان بازدید در طول سال مقادیر قابل توجهی مواد خام دامی غیرقابل مصرف توسط همکاران کشف، ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج می‌شود.

وی تعداد ارجاع پرونده‌های تخلفات بهداشتی به مراجع قضایی و انتظامی را در سال بیش از ۵۰۰ پرونده عنوان کرد و گفت: همکاری مامورین نیروهای انتظامی در جلوگیری از تخلفات بهداشتی، پلمب اماکن متخلف و پیگیری‌های بعدی قابل تقدیر است.