به گزارش دامپزشک نیوز به نقل از ایرنا ، کیومرث نورمحمدی اظهار داشت: با توجه به نرخ های متفاوت و گلایه مندی هایی که نسبت به عرضه گوشت قرمز در واحدهای قصابی شهرستان وجود داشت، طرح کیفیت بندی گوشت برای اطلاع شهروندان از کیفیت گوشت مصرفی در سطح شهرستان اجرا شد.
وی با بیان اینکه در این طرح، گوشت مصرفی شهروندان در سه نوع کیفیت عرضه می شود، ادامه داد: گوشتهای با لیبل قرمز با عنوان درجه یک و لاشه های جوان، گوشتهای با لیبل سفید با عنوان درجه ۲ و لاشه های میانسال و گوشتهای با لیبل زرد با عنوان گوشت درجه سه و لاشه دامهای پیر شناخته می شوند.
نورمحمدی با تاکید بر اینکه کلیه گوشت های عرضه شده باید مجهز به مهر دامپزشکی باشند، افزود: در شهرستان سلسله بیش از ۳۴۰ هزار راس دام سبک و ۱۴ هزار راس دام سنگین وجود دارد.