به گزارش دامپزشک نیوز به نقل از ایرنا،مصطفی زبردست با اشاره به اینکه در حال حاضر لرستان وضعیت مناسبی در خصوص بیماری تب مالت بعنوان یک بیماری مشترک بین انسان و دام نسبت به متوسط کشوری ندارد، بیان کرد: در این راستا اقداماتی جهت کنترل و واکسناسیون دام های استان انجام شده و مناطق و روستاهای پرخطر استان شناسایی و ضدعفونی واکسناسیون دام ها انجام شده است.
وی افزود: در این راستا واحدهای صنعتی شهرستان دلفان واکسناسیون شدند و روستاهای تابع شهر سپید دشت نیز تحت پوشش قرار گرفتند.
زبردست با بیان اینکه حدود ۳۲ روستا در طرحی سه روزه تحت پوشش خدمات قرار گرفتند و حدود هفت هزار و ۱۰۰ راس دام سبک و ۲ هزار راس گاو و ۷۰۰ راس گوساله بر علیه بیماری تب مالت واکسینه شدند.
وی ادامه داد: ۲۰۰ لیتر ترکیبات ضدعفونی برای ضدعفونی جاگاه دام و اماکن مسکونی در اختیار دامداران قرار گرفته است.
مدیرکل دامپزشکی لرستان به اجرای طرح واکسناسیون طیور بومی بر علیه بیمار نیوکاسل اشاره کرد و گفت: در این طرح ۶۷۰ هزار قطعه طیور بر علیه نیوکاسل واکسینه شدند و این طرح همچنان ادامه دارد.
وی اظهار داشت: اکنون ۷۵۰ واحد تولید مرغ گوشتی، مرغ مادر و مرغ تخم گذار در استان وجود دارد که خوشبختانه تاکنون در سال جاری هیچ گزارشی از مبنی بر تلفات بر اثربیماری آنفلوانزا در این واحدها گزارش نشده است.
وی ادامه داد: اکنون ۱۰ کشتارگاه دام و ۱۱ کشتارگاه طیور در استان وجود دارد که به طور متوسط روزانه ۱۸۰ راس دام سنگین ، ۸۵۰ راس دام سبک و ۱۱۰ تن مرغ در استان کشتار می شود.