یافته جدید گروه تحقیقاتی بین المللی درباره درمان کرونا:GRL-0617 برای مهار PL pro

به گزارش دامپزشک نیوز ،یک گروه تحقیقاتی بین‌المللی به سرپرستی ایوان دیکیچ، پژوهشگری از دانشگاه گوته (فرانکفورت) در آلمان به راهبردی دست یافته که می‌توان بر مبنای آن دارویی با تأثیر مضاعف برای مقابله با ویروس کرونا ساخت. آنها کشف کرده اند ویروس کرونا پروتئینی به نام PLpro دارد که دو عملکرد مهم دارد. یک: امکان تکثیر آن در بدن را فراهم می‌کند. و دو: فعالیت سیستم ایمنی بدن را مختل می‌کند. ویروس آنها را مجبور به تولید پروتئین PLpro می‌کند. تولید این پروتئین از یک طرف به بلوغ وتکثیر ویروس‌ کمک می‌کند و از طرف دیگر ساخت اینترفرون‌ نوع یک را سرکوب می‌کند. این ماده سیستم ایمنی بدن را فعال می‌کند و موجب حمله سلولهای ایمنی به سلول آلوده و از بین بردن آن میشود.این گروه ،ترکیبی به نام GRL-0617  را در آزمایشگاه بررسی کرده‌اند که می تواند پروتئین PLpro را مهار کند.

0

به گزارش دامپزشک نیوز ، به نقل از خبرگزاری  دویچه وله آلمان ،یک تیم بین‌المللی از پژوهشگران به اطلاعات تازه‌ای در مورد استراتژی حمله ویروس کرونا به بدن دست یافته است. این اطلاعات می‌تواند به ساخت دارویی مؤثر برای تقویت سیستم ایمنی پس از ورود ویروس کرونا به بدن کمک کند.
یک گروه تحقیقاتی بین‌المللی به سرپرستی پژوهشگری از دانشگاه گوته (فرانکفورت) در آلمان به راهبردی دست یافته که می‌توان بر مبنای آن دارویی با تأثیر مضاعف برای مقابله با ویروس کرونا ساخت.
سرپرست این گروه بیوشیمیستی به نام ایوان دیکیچ است کشف کرده یک ویروس کرونا پروتئینی به نام PLpro دارد که دو عملکرد مهم دارد. یک: امکان تکثیر آن در بدن را فراهم می‌کند. و دو: فعالیت سیستم ایمنی بدن را مختل می‌کند.


هنگامی که ویروس کرونا به سلول‌های بدن حمله می‌کند، آن‌ها را مجبور به تولید پروتئین PLpro می‌کند.


تولید این پروتئین از یک طرف به بلوغ وتکثیر ویروس‌های جدید کمک می‌کند و از طرف دیگر ساخت اینترفرون‌های نوع یک را سرکوب می‌کند. “اینترفرون یک” پس از آلودگی در سلول‌های بدن‌ تولید می‌شود. این ماده سیستم ایمنی بدن را فعال می‌کند و موجب حمله آن به سلول آلوده و از بین بردن آن می‌شود.
محققان فرانکفورت، مونیخ ، ماینز ، فرایبورگ و لیدن ترکیبی به نام GRL-0617  را در آزمایشگاه بررسی کرده‌اند که می تواند پروتئین PLpro را مهار کند.


اگر این ترکیب یا ترکیبات مشابه در آزمایش بالینی هم کارآیی خود را ثابت کنند، می‌توان امیدوار بود که  دارویی برای مهار ویروس ساخته شود که پاسخ ایمنی بدن را هنگام حمله کرونا تقویت کند.
به کانال دویچه وله فارسی در تلگرام بپیوندید
مطالعات این پژوهشگران همچنین تأیید ‌می‌کند ابتلا به ویروس جدید کرونا در مقایسه به سایر ویروس‌های این خانواده و ویروس‌های آنفلوانزا واکنش‌ اینترفرونی ضعیف‌تری در بدن انسان ایجاد می‌کند.