به گزارش دامپزشک نیوز به نقل از خبرگزاری ایسنا-دکتر ملکی افزود:در سال گذشته تعداد ۹۹۱ مورد بازدید از مراکز جمع آوری شیر، دامداریهای صنعتی و سنتی و کارخانجات لبنی توسط کارشناسان دامپزشکی انجام شده و تعداد ۱۵ هزار ۵۷۸ مورد نمونه شیر از این مراکز اخذ و به آزمایشگاه های دولتی و بخش خصوص مورد تایید سازمان دامپزشکی کشوردر سطح استان جهت بر آورد بار میکروبی و تقلبات آن از جمله آب اضافه ، نشاسته ، فرمالین ، جوش شیرین ، اوره و …ارسال شده است.
وی با تاکید براینکه شیر به عنوان یکی از عوامل انتقالدهنده بیماریهای مشترک بین انسان و دام است که رعایت بهداشت آن از اهمیت زیادی برخوردار است، گفت: نتیجه این اقدامات منجر به معدوم سازی مقدار ۲۲ تن شیر خام غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی در استان شده است.
ملکی افزود: ۸۱ مورد ممیزی از این مراکز حهت رعایت استاندارد های لازم و مطابقت با دستور العمل های سازمان دامپزشکی انجام گرفته است.
معاون سلامت دامپزشکی استان تاکید کرد: شهروندان محترم شیر و فرآوردههای لبنی را به صورت پاستوریزه مصرف نمایند و از مصرف شیر، سرشیر، خامه، پنیر، بستنی و سایر فرآوردههای غیر پاستوریزه به صورت محلی و سنتی جدا خودداری کند.
انتهای پیام