محمد اصغرزاده مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی اظهار داشت: خراسان جنوبی در چند دهه اخیر با توسعه و گسترش واحدهای پرورش مرغ به یکی از قطبهای تولید گوشت سفید در کشور تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه فعالان در این حوزه تلاش کردند تا با همه داشتههای خود مرغی سالم به دست مصرف کننده برسانند افزود: در همین راستا چند سالی است در کنار تولید مرغ معمولی 25 واحد اقدام به تولید مرغ سبز کردند. مرغ سبز مرغی است که از صفر تا صد یعنی از هنگام تولید تا کشتار هیچ دارویی به مرغ تزریق نمیشود.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی از فعالیت 25 واحد مرغ سبز در 9 شهرستان استان خبر داد و گفت: از ماههای پایانی سال گذشته طبق پروتکل و دستور سازمان دامپزشکی کشور، تولید مرغ سبز بنا به دلایلی متوقف شد و در استان خراسان جنوبی نیز در حال حاضر مرغ سبز تولید نمیشود.