در اولین جلسه شورای اداری دامپزشکی استان که با رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی تشکیل گردید، مدیرکل دامپزشکی استان ضمن تسلیت حادثه ناو کنارک و شهادت جمعی از ارتشیان جمهور ی اسلامی ایران گفت: امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا سیاست های سازمانی را تحت شعاع قرار داد و ما را مجبور به استفاده از روش های نوین در ارائه خدمات به جامعه هدف نموده است.
بهمنش گفت:با توجه به پیشرفت ارتباطات ، طیف وسیع و متنوع شیوه های ارتباطی و اطلاع رسانی باید به گونه ای برنامه ریزی کنیم تا راه های ارتباطی گسترده تری برای تعامل بهتر دامپزشکی با مردم و بهره برداران را فراهم نمائیم.وی از تشکیل کارگروهی تخصصی دراین زمینه متشکل از معاونین ، روابط عمومی ، انفورماتیک، ارزیابی عملکرد، بازرسی و … در هفته های آتی بمنظور استفاده از خرد جمعی خبر داد و گفت: باید جلسات شورای اداری و سایر جلسات فنی را بصورت هفتگی و در قالب ویدئو کنفرانس برگزار نمائیم تا ضمن پیشبرد اهداف سازمانی بتوانیم به تحقق اجرای مدیریت سبز بیش از پیش جامع عمل بپوشانیم.
وی به استفاده از ظرفیت صدا و سیما نیز در آگاهی بخشی به جامعه در این برهه از زمان اشاره کرد و گفت: کارشناسان دامپزشکی و روسای ستادی برنامه های خود را در قالب برنامه های رادیو و تلویزیونی بصورت آموزش های ترویجی تدوین و ماهانه حداقل ۲ برنامه ترویجی را پیش بینی و اجرا نمایند.وی در بخشی از سخنان خود به موضوع صرفه جویی همه همکاران در مصارف انرژی و اعتبارات در سالجاری پرداخت و گفت: با توجه به محدودیت های اعتباری و لزوم رعایت مدیریت سبز شایسته است همکاران با هماهنگی معاونین ماموریت های اداری را تاجایی که امکان داشته باشد هدفمند نموده تا خللی در ارائه خدمات بهداشتی درمانی به بهره برداران وارد نشود.
بهمنش در پایان این جلسه مجدداً بر رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت فواصل هوشمند اجتماعی و ارائه خدمات به جامعه هدف تاکید و خواستار ارائه پیشنهاد و طرح های نو حتی در زمان پسا کرونا در محیط کار دامپزشکی توسط همکاران شد.
استفاده از فضای مجازی از اولویت های دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد است
بنا به گزارش دامپزشک نیوز به نقل از راک نیوز،بهمنش مدیر کل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد ،استفاده از فضای مجازی را یکی از اولویت های کاری این مجموعه در سال جهش تولید عنوان و بهره گیری از فضای مجازی برای پیشبرد اهداف سازمانی را مهم و راهبردی توصیف کرد