معرفی ۱۴ واحد تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی متخلف به مراجع قضایی

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: در پی اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی ۱۴ پرونده برای متخلفین تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شده است.

0

به گزارش دامپزشک نیوز به نقل از خبرگزاری فارس – به نقل از اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، محمود قربان‌زاده اظهار کرد: امسال طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی رمضان در سراسر استان توسط۸۵ تیم عملیاتی انجام شد که طی آن و تا کنون، بالغ بر ۱۸۰۰ مورد بازدید از واحدهای مرتبط با فرآورده‌های خام دامی شامل کشتارگاه‌های دام وطیور، مراکز بسته‌بندی، رستوران‌ها، سردخانه‌ها، آشپزخانه‌ها، مراکز عرضه و فروش فرآورده های خام دامی انجام، که منجر به ۶ مورد نمونه‌برداری جهت تشخیص آزمایشگاهی و ۱۴ پرونده برای متخلفین تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شده است.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی تصریح کرد: در راستای تأمین سلامت فرآورده‌های خام دامی مورد استفاده و سالم‌سازی سفره افطار و سحر، در ماه مبارک رمضان توسط اکیپ‌های نظارت بهداشتی دامپزشکی، بیش از ۲هزار و۷۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط شده و طی همین مدت دو تن فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی نیز معدوم شده است.

وی تاکید کرد: از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف در نحوه تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد با شماره تلفن های ۱۵۱۲، 37250035 و 37250025 و در شهرستان‌ها نیز به نزدیک‌ترین اداره دامپزشکی محل سکونت اطلاع رسانی کنند.

قربان‌زاده کشتار غیرمجاز دام و تخلفات در تولید، عرضه و نگهداری فرآورده های خام دامی را مطابق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی، تهدید علیه بهداشت عمومی دانست و یادآورشد: دامپزشکی در جهت اجرای قانون و تامین سلامت مردم با متخلفان برخوردهای جدی خواهد داشت.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از شماره 300001512 نیز به عنوان سامانه دریافت پیام کوتاه اداره کل دامپزشکی استان برای دریافت گزارش‌های مردمی یادکرد.

انتهای پیام/